Design magazin
Design magazin
Az E-Cormmerce Webhely

Noritake

Az E-Cormmerce Webhely Egy évvel ezelőtt készült, ez egy zászlóshajó lapos kivitelű projekt, amikor a lapos kialakítás nem volt trend. Ez a kialakítás a termékek csempe-formázását és az egész webhely rácsos rendszerét tartalmazza. A láblécben finom, de részletes tipográfiával készítettem az egyedi márkanevet is. A weboldal koncepciójának célja egy egyszerű, elegáns formatervezés létrehozása volt, amelynek értelme volt a megfelelő szóközzel és lapos kialakítással.

Projekt neve : Noritake, A tervezők neve : Jade(Jung Kil) Choi, Ügyfél neve : Noritake.

Noritake Az E-Cormmerce Webhely

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.