Design magazin
Design magazin
A Dekoratív Textil

Lasso

A Dekoratív Textil A Lasso definíciója egy hosszú kötél, amelynek egyik végén futó hurok van. Ahelyett, hogy inspirálnának; ez a textil a következő eredménye. Különleges érintéssel és esztétikával rendelkezik, néhány különleges kopott csatornán kívül, így a fény nagyon halkan átjuthat. Félig ipari - félig készített, elektronikus szövőszövőbe szőtt és kézzel vágott. Ez a projekt nagyon vonzó és addiktív, mint cukorka, és textiltervezői karrierem során volt az egyik legfontosabb kihívás és felfedezés. Ez a projekt a szerendipiáról, megbotlásáról, esély felfedezéséről, erőtlenségről és balesetről szól.

Projekt neve : Lasso, A tervezők neve : Cristina Orozco Cuevas, Ügyfél neve : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso A Dekoratív Textil

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.