Design magazin
Design magazin
Kávéznak és csészealj

LOA Coffee Cup

Kávéznak és csészealj A kávézás kezdetét a nap, azzal az ürüggyel, találkozók és meghatározza a végén ebéd, nem megfeledkezve arról, hogy egyes kezdetét jelenti a kiterjesztett órányi munka és tanulás. Élet, a munka és a szórakozás a terek és tevékenységek, amelyek kapcsolódnak a cselekmény iszik kávét. Ezért a design a pohár folyamatos sík szándékozik elfogadni a technika "origami", mint a morfológiai kifejezés.

Projekt neve : LOA Coffee Cup, A tervezők neve : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Ügyfél neve : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Kávéznak és csészealj

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.