Design magazin
Design magazin
Interaktív

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktív A MinYen Hsieh díjnyertes interaktív tervező és kreatív technikus, jelenleg a New York-i székhelyű platformok vizuális / interakciós tervezésére összpontosít. Hajlamosak vagyok egy olyan feltáró ötlet és koncepció kidolgozására, amelyek változatos időtartamúak és jelentőségűek. Munkáim a történetek mesélésének különböző interaktív módszerein keresztül tükrözik fogalmaimat. Amikor a felhasználók átmennek interaktív világomon, meg fogják valósítani a „Mondom elmondani” koncepciót, és saját történeteket és emlékeket hoznak létre.

Projekt neve : MinYen Hsieh Portfolio, A tervezők neve : MinYen Hsieh, Ügyfél neve : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktív

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.