Design magazin
Design magazin
Az Elektromos Aljzat Kialakítása

Easy Socket

Az Elektromos Aljzat Kialakítása Fogyatékkal élő, idősebb, átmenetileg fogyatékkal élő és egészséges emberek képezik ennek az ügynek a alapját. Ennek ellenére a célközönség voltam azok, akiknek keze, karja, ujja vagy ideiglenes fogyatékossággal élő személyük hiányzik, nevezetesen azok, akik nem képesek normálisan használni ( klasszikus) foglalatot és csatlakozót. Ez a foglalat kialakítása olyan eszközbe történik, amelyet a célközönség könnyen használhat a könyök, a kéz széle, a lábujjak, a sarok, a kar, mint a célközönségemhez hasonlóan.A "Universal Tervezés".

Projekt neve : Easy Socket, A tervezők neve : Akin Kayiket, Ügyfél neve : .

Easy Socket Az Elektromos Aljzat Kialakítása

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.