Design magazin
Design magazin
Néz

Quantum

Néz Más formát akartam, olyan formát, amely felidézte a sportkocsik és a motorcsónakok gondolatait. Mindig szerettem az éles vonalak és szögek megjelenését, és ez megjelenik a tervemben. A tárcsa 3D élményt nyújt a néző számára, és a tárcsa többszintű "szintje" van, amelyek láthatók bármilyen szögből, amikor az órát meg lehet nézni. A szíj rögzítését úgy terveztem meg, hogy közvetlenül az órába rögzítse, azzal a végső céllal, hogy a viselője integrált és háromdimenziós élményt nyújtson.

Projekt neve : Quantum, A tervezők neve : Elbert Han, Ügyfél neve : Han Designs.

Quantum Néz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.