Design magazin
Design magazin
A Multiaxiális Függönyfalak

GLASSWAVE

A Multiaxiális Függönyfalak A GLASSWAVE multiaxiális függönyfalak rendszer megnyitja az ajtót a nagyobb rugalmasság érdekében az üvegfalak tervezésekor a tömegtermeléshez. Ez az új koncepció a függönyfalakban a függőleges mullionok elvén alapul, hengeres, nem pedig téglalap alakú profilokkal. Ez a határozottan innovatív megközelítés azt jelenti, hogy többirányú kapcsolatokkal rendelkező struktúrákat lehet létrehozni, tízszeresére növelve az üvegfal összeszerelés lehetséges geometriai kombinációit. A GLASSWAVE egy alacsony emelkedésű rendszer, amely a legfeljebb három emeletű jellegzetes épületek (fenséges csarnokok, bemutatótermek, átriumok stb.) Piacára szolgál.

Projekt neve : GLASSWAVE, A tervezők neve : Charles Godbout and Luc Plante, Ügyfél neve : .

GLASSWAVE A Multiaxiális Függönyfalak

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.