Design magazin
Design magazin
Evőeszköz

Ingrede Set

Evőeszköz Az Ingrede evőeszköz-készletet úgy fejlesztették ki, hogy a mindennapi életben tökéletessé váljon. Villa, kanál és kés készlet, mágnesek segítségével, hasítással. Az evőeszköz függőlegesen állnak, és harmóniát teremtenek az asztalhoz. A matematikai alakzatok lehetővé tette, hogy egy folyadékot alakítson ki, amely három különböző darabból áll. Ez a megközelítés új lehetőségeket teremt, amelyek számos különféle termékre alkalmazhatók, például asztali edényekhez és egyéb eszközök készítéséhez.

A Lakossági Prototípus

No Footprint House

A Lakossági Prototípus Az NFH-t sorozatgyártáshoz fejlesztették ki, egy nagyobb, előre gyártott lakossági tipológiák alapján. Az első prototípust egy holland család számára építették fel Costa Rica délnyugati részén. Két hálószobás konfigurációt választottak acélszerkezettel és fenyőfa bevonattal, amelyet a célhelyre szállítottak egyetlen teherautóval. Az épületet egy központi szolgáltatómag köré tervezték, hogy optimalizálják a logisztikai hatékonyságot az összeszerelés, karbantartás és használat szempontjából. A projekt integrált fenntarthatóságra törekszik gazdasági, környezeti, társadalmi és térbeli teljesítménye szempontjából.

Levélnyitó

Memento

Levélnyitó Mindegyik hálás. Levélnyitók sorozata, amely a foglalkozásokat tükrözi: A Memento nem csupán eszközkészlet, hanem tárgyak sorozata is, amely kifejezi a felhasználó háláját és érzéseit. A termék-szemantika és a különböző szakmák egyszerű képei révén az egyes Memento darabok kivitele és egyedi felhasználási módjai különféle szívből származó élményeket adnak.

A Fotel

Osker

A Fotel Osker azonnal meghívja Önt, hogy üljön hátra és pihenjen. Ennek a karosszéknek egy nagyon kifejezett és ívelt kialakítása van, amely megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a tökéletesen kialakított fűrészáruk, bőr kartámaszok és párnák. A sok részlet és a kiváló minőségű anyagok felhasználása: a bőr és a masszív fa modern és időtálló dizájnt garantálnak.

Mosdó Bútor

Eva

Mosdó Bútor A tervező inspirációja a minimális tervezésből származott, és csendes, de üdítő funkcióként való felhasználását a fürdőszobában. Az építészeti formák és az egyszerű geometriai térfogat kutatása során derült ki. A medence potenciálisan olyan elem lehet, amely meghatározza a különböző tereket, és ezzel egyidőben egy középpontot a térbe. Nagyon könnyen kezelhető, tiszta és tartós is. Számos változat létezik, beleértve önálló, ülő padon és falra szerelhető, valamint egyszeri vagy dupla mosogatót. A színváltozások (RAL színek) segítik a formatervezés integrálását a térbe.

Asztali Lámpa

Oplamp

Asztali Lámpa Az Oplamp tartalmaz egy kerámia testet és egy masszív fa alapot, amelyre led fényforrás van elhelyezve. Három kúp egyesítésével kapott alakjának köszönhetően az Oplamp testét három megkülönböztethető helyzetbe lehet forgatni, amely különféle típusú fényeket hoz létre: magas asztali lámpa környezeti megvilágítással, alacsony asztali lámpa környezeti megvilágítással vagy két környezeti fény. A lámpa kúpjának minden elrendezése lehetővé teszi, hogy az egyik fénysugár legalább egy természetes módon kölcsönhatásba lépjen a környező építészeti beállításokkal. Az Oplamp olaszországi gyártmányú és teljesen kézműves.