Design magazin
Design magazin
Fotel

Infinity

Fotel Az Infinity fotel kialakításának fő hangsúlya pontosan a háttámla. Ez a végtelenség jelének hivatkozása - egy nyolc fordított alak. Úgy tűnik, hogy megváltoztatja alakját forduláskor, a vonalak dinamikájának beállításakor és a végtelen jel több síkon történő újbóli létrehozásakor. A háttámlát több rugalmas szalag húzza össze, amelyek külső hurkot alkotnak, amely szintén visszatér az élet és az egyensúly végtelen ciklusának szimbolikájához. További hangsúlyt kap az egyedi lábcsúszás, amely biztonságosan rögzíti és támasztja alá a karosszék oldalsó részeit, akárcsak a bilincsek.

A Világítás

Capsule

A Világítás A lámpa alakja A kapszula megismétli a modern világban elterjedt kapszula formáját: gyógyszerek, építészeti szerkezetek, űrhajók, termoszok, csövek, időkapszulák, amelyek évtizedek óta továbbítják az üzeneteket az leszármazottak számára. Kétféle lehet: standard és hosszúkás. A lámpák több színben kaphatók, változó átláthatósággal. A nejlon kötelekkel történő kötés kézzel készített hatást ad a lámpának. Univerzális formája a gyártás és a tömegtermelés egyszerűségének meghatározása volt. Fő előnye, hogy megtakarítson a lámpa gyártási folyamatában.

Pavilon

ResoNet Sinan Mansions

Pavilon A ResoNet Pavilont a Sanghaji Kúriák rendezik meg a sanghaji 2017. évi kínai újév ünneplésére. Ez egy ideiglenes pavilonból és egy interaktív LED-fényből áll, amely a belső felületre van erősítve. Low-Fi technikákat alkalmaz a természetes környezetben rejlő rezonanciafrekvenciák megjelenítésére, a lakosság és a környező elemek kölcsönhatásán keresztül, amelyet egy LED-hálózat észlel. A pavilon megvilágítja a nyilvános birodalmat rezgési ingerekre reagálva. Amellett, hogy a látogatók jönnek a Tavaszi Fesztivál kívánságaihoz, előadási színpadként is felhasználható.

Fotel

Lollipop

Fotel A Lollipop fotel a szokatlan formák és a divatos színek kombinációja. Sziluetteinek és színelemeinek távolról kellett kinézniük, mint cukorkáknak, ugyanakkor fotelnek illeszkednie kell a különböző stílusok belső tereihez. A chupa-chups alakja képezte a kartámaszok alapját, a hátsó ülés és az ülés pedig klasszikus cukorka formájában készültek. A Lollipop fotel olyan emberek számára készült, akik szeretik a merész döntéseket és a divatot, de nem akarják feladni a funkcionalitást és a kényelmet.

A Levegőminőség-Ellenőrzés

Midea Sensia AQC

A Levegőminőség-Ellenőrzés A Midea Sensia AQC egy intelligens hibrid, amely az otthoni belső kialakítást elegáns és stílusos módon ötvözi. Ez a funkciók révén humanizált technológiát és innovációt hoz létre, szabályozva a hőmérsékletet és a levegő minőségének tisztítását világítással és vázzal a szoba dekorációjához. A jólét olyan érzékelő technológián keresztül érkezik, amely képes megoldani a környezetet, és stabilnak tartja a helyi hőmérsékletet és páratartalmat, a MideaApp előző beállításai szerint.

A Légkondicionáló

Midea Sensia HW

A Légkondicionáló A Midea Sensia elősegíti az életminőséget és egy innovatív módszert a díszítés tárgyának kitárolására. A légáramlás hatékonysága és a csend mellett az innovatív érintőképernyőt is bemutatja, amely hozzáférést biztosít a funkciókhoz, a villám színeihez és intenzitásához. Az anti-stressz folyamatot elősegítő színterápia, az innovatív termékek mindkét irányban történő trendje, a jólét és az esztétika szempontjából. A különféle esztétikák mellett formái az otthoni belső terekkel egyaránt ötvözik az eleganciát és a stílust, és a házat közvetett fény hatására értékelik.