Design magazin
Design magazin
A Többszintű Kocsi

Kali

A Többszintű Kocsi Ez a lépéskocsi a QUISO márka tervezőjének K sorozatának egyik eleme. Gyönyörűen kialakított tömör fából készül. Erős és állványos kivitelének köszönhetően ideális az alkohol felszolgálására az éttermi asztalnál. A szolgáltatás biztonsága és eleganciája érdekében az üvegeket párnából függesztik, a palackokat csúszásmentes bevonattal rögzítik, az ipari kerekek sima és csendes gördülést mutatnak.

A Multifunkcionális Kocsi

Km31

A Multifunkcionális Kocsi Patrick Sarran készítette a Km31-et az étterem széles körű felhasználására. A fő kényszer a multifunkcionalitás volt. Ez a kocsi egyedileg használható egy asztal kiszolgálására, vagy egymás után svédasztalos kiszolgálásra. A tervező egy csuklós Krion-tetejét ragasztott fel ugyanazon a kerekes alapra, amelyre számos kocsikhoz, például a KEZA-hoz, később a Kvin-hez, a Gyógyteakerthez és a Kali-hoz készült, amelyeket K sorozatnak neveztek el. A Krion keménysége lehetővé tette a teljes könnyű felület megválasztását, a fényűző létesítmény szilárdságával.

Az Automatikus Kávéfőző

F11

Az Automatikus Kávéfőző Az egyszerű és elegáns, tiszta vonalak és a kiváló minőségű alapanyagokból az F11 formatervezés professzionális és otthoni környezetben is megfelelő. A színes, 7 "-es érintőképernyő rendkívül egyszerűen használható és intuitív. Az F11 egy" egygombos "gép, ahol testreszabhatja a kívánt italokat a gyors kiválasztáshoz. Nagyobb babtartály, víztartály és talajtartály áll rendelkezésre a csúcsidő kezelésére. A szabadalmazott sörfőző nyomás alatt álló eszpresszót vagy nem túlnyomásos rendszeres kávét kínál, és az aromát a lapos kerámia pengék garantálják.

A Biztonsági Eszköz

G2 Face Recognition

A Biztonsági Eszköz A kiváló minőségű anyagok és a formatervezés egyszerűsége miatt ez a biztonsági arcfelismerő eszköz képzeletbeli, stílusos és robusztus. Belső szintű fejlett technológia, hogy ez a világ egyik leggyorsabb és nagyon pontos legyen, senki sem tudja megcsalni az algoritmust. Vízálló termék, atmoszférikus fényszóróval a hátoldalán, hogy még a leghidegebb irodában is környezeti hangulatot teremtsen. A kompakt méret miatt szinte mindenhol elfér, az alak pedig lehetővé teszi vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezését.

A Fejlődő Bútor

dotdotdot.frame

A Fejlődő Bútor Az otthonok egyre kisebbek, ezért sokoldalú, könnyű bútorokra van szükségük. A Dotdotdot.Frame az első mobil, testreszabható bútorrendszer a piacon. Hatékony és kompakt, a váz rögzíthető a falhoz, vagy ahhoz támaszkodhat, hogy otthonát könnyen el lehessen helyezni. Testreszabhatósága a 96 lyukból és a hozzájuk illeszkedő kiegészítők széles skálájából származik. Használjon egyet, vagy csatlakoztasson több rendszert szükség szerint együtt - van egy végtelen kombináció.

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer

Spider Bin

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer A Spider bin egy univerzális és gazdaságos megoldás az újrahasznosítható anyagok válogatására. Felugró tartályok csoportja készül otthoni, irodai vagy kültéri célokra. Az egyiknek két alapvető része van: keret és táska. Könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, kényelmes szállítani és tárolni, mert sík lehet, ha nem használja. A vásárlók az internetes pókkosarat megrendelik, ahol igényeik szerint választhatják meg a méretét, a pókkosarak számát és a táska típusát.