Design magazin
Design magazin
Az Intelligens Bútor

Fluid Cube and Snake

Az Intelligens Bútor A Hello Wood a kültéri bútorok sorozatát intelligens funkciókkal készítette a közösségi terek számára. A nyilvános bútorok műfaját ábrázolva vizuálisan vonzó és funkcionális installációkat terveztek, amelyek világítási rendszert és USB aljzatokat tartalmaztak, és ehhez napelemek és akkumulátorok integrálására volt szükség. A Kígyó moduláris felépítésű; elemei változóak, hogy illeszkedjenek az adott helyhez. A Fluid Cube egy rögzített egység, napelemmel ellátott üveglaptal. A stúdió úgy véli, hogy a formatervezés célja, hogy a mindennapi használatra szánt cikkeket szerelmes tárgyakká tegye.

Étkezőasztal

Augusta

Étkezőasztal Az Augusta újraértelmezi a klasszikus étkezőasztalot. Az előtte álló generációk képviseletében a tervezés egy láthatatlan gyökérből származik. Az asztali lábak erre a közös magra irányulnak, és elérik a könyvhez illeszkedő asztallap tartását. A szilárd európai diófát a bölcsesség és a növekedés értelmezése alapján választották ki. A bútorgyártók által általában eldobott fát használják annak kihívásaira, hogy együtt dolgozzanak. A csomók, a repedések, a szél rázkódik és az egyedi kavargások bemondják a fa életének történetét. A fa egyedisége lehetővé teszi, hogy ez a történet a családi örökségből készült bútorokban élhessen.

Hangszóró

Sperso

Hangszóró A Sperso a Sperm és a Sound két szavából származik. Az üveges buborék és hangszóró saját alakja a fején lévő gödörbe a férfiasság érzetét és a hang mély behatolását idézi elő a környezetbe, ugyanúgy, mint a hím sperma a nőstény petesejtjeinek párosulása során. A cél nagy teljesítmény és kiváló minőségű hang előállítása a környezetben. Vezeték nélküli rendszere lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csatlakoztassa mobiltelefonját, laptopját, táblagépét és más eszközeit hangszóróhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez a mennyezeti hangszóró kifejezetten használható a nappali, a hálószobák és a TV-szoba számára.

Szék

Ane

Szék Az Ane széken szilárd fűrészáru található, amely úgy tűnik, hogy harmonikusan, mégis függetlenül a fa lábaitól, az acélkeret fölött lebeg. A tervező kijelenti, hogy a minőségi, környezetbarát fából készült kézzel készített ülés az egyfajta fa formájának többszörös darabjainak egyedülálló felhasználása révén alakul ki és dinamikusan vágott. A széken ülve a hátsó szög enyhe emelkedése és az oldalsó lehúzási szögek oly módon befejeződnek, hogy természetes, kényelmes ülőhelyzetet biztosítsanak. Az Ane széklet éppen annyira komplexitású, hogy elegáns kivitelű legyen.

A Kávékészlet

Riposo

A Kávékészlet A szolgáltatás kialakítását a 20. század elején két iskola, a német Bauhaus és az orosz avantgárd ihlette. A szigorú egyenes geometria és a jól átgondolt funkcionalitás teljes mértékben megfelel az akkori manifesztumok szellemének: "ami kényelmes, szép". Ugyanakkor a modern trendeket követve a tervező két kontrasztos anyagot ötvöz a projektben. A klasszikus fehér tejporcelánt fényes, parafából készült fedők egészítik ki. A formatervezés funkcionalitását az egyszerű, kényelmes fogantyúk és az űrlap általános használhatósága támasztja alá.

Bútor Plusz Ventilátor

Brise Table

Bútor Plusz Ventilátor A Brise Table-t úgy alakították ki, hogy felismerje az éghajlatváltozás iránti felelősségvállalást és azt a vágyat, hogy a ventilátorok helyett inkább a légkondicionálókat használja. Az erős szél fújása helyett inkább a hideg érzésére koncentrál, amikor a levegőt keringti még a légkondicionáló lekapcsolása után is. A Brise Table segítségével a felhasználók szellõzhetnek, és oldalsó asztalként is használhatják. Ezenkívül jól átereszti a környezetet, és szebbé teszi a teret.