Design magazin
Design magazin
Borház

Crombe 3.0

Borház A Crombé borház üzlet koncepciójának célja az volt, hogy az ügyfelek teljesen új módon vásárolhassanak meg. Az alapötlet az volt, hogy egy raktár kinézetétől és megjelenésétől induljon, amelyhez később fényt és finomságot adtunk hozzá. Annak ellenére, hogy a borokat eredeti csomagolásukban forgalmazzák, a fémkeretek tiszta vonalai továbbra is biztosítják a megismerést és a perspektívat. Minden üveg lóg a keretben ugyanolyan dőlésszögben, amelyben a sommelier kiszolgálná őket. A 12 méteres állványban a pezsgők és a szekrények találhatók. Szekrényenként az ügyfelek biztonságosan akár 30 palackot tárolhatnak.

Naptár

calendar 2013 “Safari”

Naptár A Safari egy papírállat-naptár. Egyszerűen nyomja ki az alkatrészeket, hajtsa össze és rögzítse a befejezéshez. Legyen 2011 a vadon élő találkozások éve! Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

A Mall

Fluxion

A Mall A program ihlette a hangya dombokból származik, amelyek egyedi szerkezetűek. Noha a hangya dombok belső szerkezete nagyon bonyolult, hatalmas és rendezett királyságot építhet. Ez szemlélteti rendkívül racionális építészeti felépítését. Eközben a hangya-hegyek kecses ívei belsejében impozáns palotát építenek, amely extra finomnak tűnik. Ezért a tervező a hangya bölcsességével hivatkozva épít mind művészi, mind jól megtervezett teret, valamint hangya dombokat.

A Bejárati Asztal

organica

A Bejárati Asztal Az ORGANICA a Fabrizio filozófiai ábrázolása minden olyan szerves rendszerről, amelyben minden rész össze van kötve, hogy létezzen. A tervezés az emberi test bonyolultságán és az emberi elképzelésen alapult. A néző vezet egy fenséges utazáshoz. Az utazás ajtaja két, tömegesnek tekinthető masszív fa forma, majd egy gerinchez hasonló alumínium tengely csatlakozókkal. A néző artériához hasonló csavart rudakat találhat, amelyeknek formája értelmezhető szervként, és a finálé gyönyörű sablonüveg, erős, de törékeny, akárcsak az emberi bőr.

A Kiállítási Kabin

Onn Exhibition

A Kiállítási Kabin Az Onn egy prémium kézműves termék, amely ötvözi a hagyományokat a modern mintákkal a kulturális javak mesterei révén. Az Onn anyagait, színeit és termékeit a természet ihlette, amelyek a tradicionális karaktereket ragyogó ízben világítják meg. A kiállítási fülkét úgy tervezték, hogy a természet jelenetét a termékekkel együtt megkóstolt anyagok felhasználásával megismételje, és maga a harmonizált mű legyen.

Naptár

calendar 2013 “Farm”

Naptár A Farm egy apró papírállat-naptár. Teljesen összeszerelve elkészíti a kellemes miniatűr farmot, amely hat különböző állatból áll. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.