Design magazin
Design magazin
Kozmetikai Csomagolás

Clive

Kozmetikai Csomagolás A Clive kozmetikai csomagolás koncepciója másként született. Jonathan nemcsak egy másik kozmetikai márkát akart létrehozni közös termékekkel. Az iránti elkötelezettség, hogy több érzékenységet fedezzen fel, és egy kicsit többet, mint amennyire hisz a személyes gondoskodás terén, egy fő célkitűzéssel foglalkozik. Az egyensúly a test és az elme között. A Hawaii ihletésű formatervezés, a trópusi levelek, a tenger tonalitása és a csomagok tapintható élménye kombinációja révén a pihenés és a béke érzetét nyerik. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a hely tapasztalatait a formatervezésbe vonják be.

Koncepció Könyv És Poszter

PLANTS TRADE

Koncepció Könyv És Poszter A NÖVÉNYKERESKEDELEM a botanikai példányok innovatív és művészi formájának sorozata, amelyet az emberek és a természet közötti jobb kapcsolat kiépítésére fejlesztettek ki, nem pedig oktatási anyagokkal. A Növények Kereskedelmi Koncepció könyve elkészült, hogy segítsen megérteni ezt a kreatív terméket. A termék, amely pontosan ugyanolyan méretű, mint a termék, készült, nemcsak a természetfotókkal, hanem a természet bölcsességének ihlette egyedi grafikákkal is szolgál. Még érdekesebb, hogy a grafikákat gondosan nyomtatják magasnyomással, hogy minden kép színe vagy textúrája változzon, akárcsak a természetes növények.

A Poszter

Cells

A Poszter 2017. július 19-én a PIY épített egy kis épületet Melbourne-ben, Ausztráliában. Ez egy kicsi kastély, amely 761 alkotóelemből áll, és "cella" -nak nevezte el. A csomópontok úgy vannak kialakítva, mint kézzel forgatott menet és egyenes bontás, amelyek összefoglalása a következő: "East Tenon". West Mortise ". Megtalálja termékeit, beleértve a változó polcokat, a tanulmányi és a cipőállványokat, stb., Amelyek mindegyike felbomlasztva és újból összeállítva egy szervezetbe kerül. És akkor meg fogja érezni a vágyaikat, hogy szabadon növekedjenek.

A Tea

Seven Tea House

A Tea A Tea Hall Brand, a szabadon és szabadon hagyva a kiömlött és szétszórt tea imázsát, a teafőzés folyamatát, erős vagy gyenge, előre nem látható módon átalakul a teafestés elemeként a tea ízlésével. Annak a hétköznapi varázsa, hogy a teát mint tintát és ujját tollal veszi fel, és felvázolja a táj felé mutató teázócsalád széleskörű elmét. Az eredeti csomagolás hangulatos légkört közvetít, a tea élvezetes idejét fejezi ki.

A Márka Promóciója

Project Yellow

A Márka Promóciója A Sárga Projekt egy átfogó művészeti projekt, amely a Minden Sárga vizuális koncepcióját konstruálja. A kulcsfontosságú elképzelés szerint különféle városokban készülnek nagyméretű kültéri kiállitások, ugyanakkor sor kerül sor kulturális és kreatív származékok készítésére. Vizuális IP-ként a Project Yellow lenyűgöző vizuális képet és energikus színsémát alkot egy egységes kulcsképet alkotva, ami felejthetetlenné teszi az embereket. Alkalmas nagyszabású online és offline promócióra, valamint vizuális származékok előállítására, ez egy egyedi tervezési projekt.

A Vizuális Ip-Tervezés

Project Yellow

A Vizuális Ip-Tervezés A Sárga Projekt egy átfogó művészeti projekt, amely a Minden Sárga vizuális koncepcióját konstruálja. A kulcsfontosságú elképzelés szerint különféle városokban készülnek nagyméretű kültéri kiállitások, ugyanakkor sor kerül sor kulturális és kreatív származékok készítésére. Vizuális IP-ként a Project Yellow lenyűgöző vizuális képet és energikus színsémát alkot egy egységes kulcsképet alkotva, ami felejthetetlenné teszi az embereket. Alkalmas nagyszabású online és offline promócióra, valamint vizuális származékok előállítására, ez egy egyedi tervezési projekt.