Design magazin
Design magazin
A Vizuális Identitás Kialakítása

ODTU Sanat 20

A Vizuális Identitás Kialakítása Az ODTU Sanat, a közel-keleti műszaki egyetem által évente megrendezett művészeti fesztivál 20. évfordulója során a kérelem egy vizuális nyelv kidolgozása volt, amely kiemelte a fesztivál következő 20 évét. A fesztivál 20. évfordulóját a kérésnek megfelelően úgy hangsúlyozták, hogy egy lefedett műalkotásként megközelíti azt. Az azonos színű rétegek árnyékai, amelyek a 2 és 0 számot alkotják, 3D illúziót hoztak létre. Ez az illúzió megkönnyebbülés érzetét kelti, és a számok úgy néznek ki, mintha a háttérbe olvadtak volna. Az élénk színválaszték finoman kontrasztot teremt a hullámos 20 nyugalmával.

A Whisky Malbec Fa

La Orden del Libertador

A Whisky Malbec Fa Megpróbálva egyesíteni a termék nevére utaló különálló elemeket, a formatervezés megerősíti a javasolt üzenetet. Izgalmas és érdekes képet közvetít. A szárnyait ábrázoló, lelkiismeretes kondor illusztrációja a szimmetrikus és szugratív érmékkel konjugált szabadságérzetet jelöli, kiegészítve egy háttérképhez egy képzeletbeli tájtel, amely a verset hozza a tervbe, ideális kombinációt generálva a kívánt üzenet közvetítéséhez. A józan színpaletta exkluzív tulajdonságokat kölcsönöz neki, és a tipográfiai felhasználás hagyományosan egy hagyományos és történelmi termékre utal.

A Kannabisz-Infúzióval Ellátott Tabletták

Secret Tarts

A Kannabisz-Infúzióval Ellátott Tabletták A Secret Tarps csomagolását úgynevezett modernizált retro / vintage stílusban készítik, a régi iskola jegyzeteinek érzésével, így a gyógyszerész-gyógyszerész érintésének előrejelzése első pillantásra és később tartja az ügyfelet, míg a fő tervezési elemek részletes megfigyelése egy holisztikus struktúra, amely átadja a fő marketing pontot: ezt a terméket gyógyszerész-kézműves cég fejlesztette ki, és kézzel készített gyógyszerész titkos receptjét tartalmaz.

Mobilalkalmazás

Akbank Mobile

Mobilalkalmazás Az Akbank mobilalkalmazás új kialakítása új perspektívát kínál a társadalmi, okos, jövőbiztos és kifizetődő banki tapasztalatok szempontjából. A főoldalon a személyre szabott terület kialakításával a felhasználók intelligens betekintést nyújtanak pénzügyi életük megkönnyítése érdekében. Ezenfelül az új tervezési megközelítés mellett a hagyományos banki tranzakciók a felhasználó nyelvét beszélgetési miniatűrökkel, látványtervekkel, egyszerűsített műveleti folyamatokkal és fogalmakkal beszélik.

A Nyilvános Szobrászat

Bubble Forest

A Nyilvános Szobrászat A Bubble Forest egy saválló rozsdamentes acélból készült nyilvános szobor. Programozható RGB LED-es lámpákkal világít, amelyek lehetővé teszik a szobor számára, hogy látványos metamorfózist menjen át, amikor a nap lenyugszik. Úgy hozták létre, hogy tükrözzék a növények oxigéntermelési képességét. A címet tartalmazó erdő 18 acélszárból / csomagtartóból áll, és gömb alakú, egyetlen légbuborékot ábrázoló gömb alakú koronákkal végződik. A Bubble Forest a szárazföldi növényekre, valamint a tavak, a tengerek és az óceánok aljából ismert növényekre utal.

A Márka Identitás

Pride

A Márka Identitás A Pride márka formatervezéséhez a csapat több módon is felhasználta a célközönség tanulmányozását. Amikor a csapat kidolgozta a logót és a vállalati identitást, figyelembe vette a pszichogeometria szabályait - a geometriai formák hatását az egyes pszicho-típusú emberekre és választásukat. Ezenkívül a formatervezésnek bizonyos érzelmeket kellett volna keltenie a közönség körében. A kívánt eredmény elérése érdekében a csapat a szín egy emberre gyakorlásának szabályait alkalmazta. általánosságban az eredmény befolyásolta a vállalat összes termékének tervezését.