Design magazin
Design magazin
Az Üveg

North Sea Spirits

Az Üveg A North Sea Spirits palack kialakítását a Sylt egyedi jellege ihlette, és magában foglalja a környezet tisztaságát és tisztaságát. Más palackokkal ellentétben az Északi-tengeri Spiriteket teljesen színtelen felület borítja. A logó a Stranddistel-t tartalmazza, amely csak a Kampen / Sylt területén létezik. A 6 íz mindegyikét egy adott szín határozza meg, míg a 4 keverék ital tartalma megegyezik a palack színével. A felület bevonása puha és meleg kézérzetet biztosít, és a súly növeli az értékérzékelést.

A Bakelitlemez

Tropical Lighthouse

A Bakelitlemez Az utolsó 9 zenei blog, műfaji korlátozások nélkül; jellemzője a csepp alakú borító, valamint a kapcsolat a vizuális elem és a zene között. Az utóbbi 9 zenei összeállításokat készít, amelyek mindegyike a zene fő témáját tartalmazza a vizuális koncepcióban. A Trópusi világítótorony a sorozat 15. összeállítása. A projektet a trópusi erdők hangjai ihlette, és a fő inspiráció a művész és Mtendere Mandowa zenész zenéje. A borító, promóciós videó és a vinillemez csomagolását a projekt keretében tervezték meg.

A Főző Spray

Urban Cuisine

A Főző Spray Az utcai konyha az ízek, anyagok, sóhajok és titkok helye. De meglepetésekkel, fogalmakkal, színekkel és emlékekkel is. Ez egy létrehozási oldal. A minőségi tartalom már nem a vonzerő létrehozásának alapvető feltétele, most a legfontosabb az érzelmi élmény hozzáadása. Ezzel a csomagolással a séf "graffiti művészvé" válik, az ügyfél pedig művészeti nézővé válik. Új, eredeti és kreatív érzelmi élmény: városi konyha. A receptnek nincs lelke, a szakácsnak kell adnia lelkét a receptnek.

A Pékség Vizuális Identitása

Mangata Patisserie

A Pékség Vizuális Identitása A Mångata svédül romantikus jelenetként jelenik meg. A hold csillogó, útszerű tükröződése az éjszakai tengeren jön létre. A jelenet vizuálisan vonzó és elég különleges ahhoz, hogy megteremtse a márka imázsát. A fekete és arany színpaletta utánozza a sötét tenger hangulatát, és titokzatos, luxusvilágot adott a márka számára.

Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás

Jus Cold Pressed Juicery

Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás A logót és a csomagolást az M-N Associates helyi cég tervezte. A csomagolás megfelelő egyensúlyt teremt a fiatal és a csípő közötti, de valahogy jóképű között is. A fehér szitanyomás logó kontrasztosnak néz ki a színes tartalmakhoz képest, és a fehér sapka hangsúlyozza. A palack háromszög szerkezete szépen alkalmas arra, hogy három különálló panelt készítsen, egyet az emblémához és a kettőt az információhoz, különösen a kerek sarkokról szóló részletes információkhoz.

A Sörcsomagolás

Okhota Strong

A Sörcsomagolás Ennek az újratervezésnek az az ötlete, hogy a termék magas ABV-jét vizuálisan felismerhető szilárd anyag - a hullámosított fém - segítségével mutassa be. A hullámosított fém dombornyomása az üveg fő motívumává válik, miközben tapinthatóvá és könnyen tarthatóvá válik. A hullámosított fémre emlékeztető grafikus mintát az alumíniumra továbbítják, és kiegészíthető egy átméretezett átlós márkajelzéssel és modernizált vadászképével, amely az új dizájnt dinamikusabbá teszi. Grafikus megoldás mind az üvegekhez, mind a palackokhoz, egyszerű és könnyen megvalósítható. A vastag színek és a vastag tervezési elemek vonzzák a célközönséget, és növelik a polcok láthatóságát.