Design magazin
Design magazin
A Betűkészlet

Monk Font

A Betűkészlet A szerzetes az egyensúlyt keresi a humanista sans-szarifák nyitottsága és olvashatósága, valamint a négyzet-sans-serif szabályosabb formája között. Noha eredetileg latin betűtípussal tervezték, korán úgy döntöttek, hogy szélesebb párbeszédre van szükség az arab változat beillesztése érdekében. Mind a latin, mind az arab ugyanazt az indokot és a megosztott geometria elképzelését alakítja ki. A párhuzamos tervezési folyamat erőssége lehetővé teszi a két nyelv kiegyensúlyozott harmóniáját és kegyeit. Mind az arab, mind a latin zökkenőmentesen működnek együtt, közös számlálókkal, szárvastagsággal és ívelt formákkal.

Csomagolás

Winetime Seafood

Csomagolás A Winetime Seafood sorozat csomagolásának meg kell adnia a termék frissességét és megbízhatóságát, kedvezően kell különböztetnie a versenytársaktól, harmonikusnak és érthetőnek kell lennie. A használt színek (kék, fehér és narancs) kontrasztot teremtenek, hangsúlyozzák a fontos elemeket és tükrözik a márka pozicionálását. A kidolgozott egyetlen egyedi koncepció megkülönbözteti a sorozatot a többi gyártótól. A vizuális információ stratégiája lehetővé tette a sorozat termékskálájának azonosítását, az illusztrációk használata a képek helyett érdekessé tette csomagolást.

A Csomagolástervezés

Milk Baobab Baby Skin Care

A Csomagolástervezés A tej, a fő összetevő ihlette. A tejcsomag típusú egyedi tartályszerkezet tükrözi a termék tulajdonságait, és úgy tervezték, hogy ismerje meg még az első fogyasztóknak. Ezen felül a polietilénből (PE) és gumiból (EVA) készült anyagot, valamint a pasztell szín lágy tulajdonságait hangsúlyozzák, hogy ez egy gyengéd bőrű gyermekek számára enyhe termék. A kerek formát a sarokba helyezik az anya és a baba biztonsága érdekében.

A Reklámkampány

Feira do Alvarinho

A Reklámkampány A Feira do Alvarinho éves borbuli, melyet Portugáliában, Moncaóban tartanak. Az esemény kommunikálásához ősi és kitalált királyságot hoztak létre. Saját nevén és civilizációjával az Alvarinho Királyság, amelyet azért neveztek el, mert Moncaót Alvarinho bor bölcsőjének hívják, a Moncao valódi története, helyei, ikonikus emberei és legendái ihlette. Ennek a projektnek a legnagyobb kihívása az volt, hogy a terület valódi történetét beépítsék a karakterkészletbe.

A Vizuális Identitás Kialakítása

ODTU Sanat 20

A Vizuális Identitás Kialakítása Az ODTU Sanat, a közel-keleti műszaki egyetem által évente megrendezett művészeti fesztivál 20. évfordulója során a kérelem egy vizuális nyelv kidolgozása volt, amely kiemelte a fesztivál következő 20 évét. A fesztivál 20. évfordulóját a kérésnek megfelelően úgy hangsúlyozták, hogy egy lefedett műalkotásként megközelíti azt. Az azonos színű rétegek árnyékai, amelyek a 2 és 0 számot alkotják, 3D illúziót hoztak létre. Ez az illúzió megkönnyebbülés érzetét kelti, és a számok úgy néznek ki, mintha a háttérbe olvadtak volna. Az élénk színválaszték finoman kontrasztot teremt a hullámos 20 nyugalmával.

A Whisky Malbec Fa

La Orden del Libertador

A Whisky Malbec Fa Megpróbálva egyesíteni a termék nevére utaló különálló elemeket, a formatervezés megerősíti a javasolt üzenetet. Izgalmas és érdekes képet közvetít. A szárnyait ábrázoló, lelkiismeretes kondor illusztrációja a szimmetrikus és szugratív érmékkel konjugált szabadságérzetet jelöli, kiegészítve egy háttérképhez egy képzeletbeli tájtel, amely a verset hozza a tervbe, ideális kombinációt generálva a kívánt üzenet közvetítéséhez. A józan színpaletta exkluzív tulajdonságokat kölcsönöz neki, és a tipográfiai felhasználás hagyományosan egy hagyományos és történelmi termékre utal.