Design magazin
Design magazin
A Szobrászat Telepítése

Superegg

A Szobrászat Telepítése A Superegg az egyszer használatos kávékapszulák gyors megszaporodását jelképezi, amely jelképezi az emberi kényelmet és annak környezetre gyakorolt hatását. A föld fölött lebegettnek tűnő, texturált geometriai alakja, ahogyan azt Gabriel Lame matematikus dokumentálta, véletlenszerűen eldobott, tökéletes vonalakba elrendezett kávé-kapszulával van ellátva. A zsigeri élmény minden szögből és távolságból vonzza a nézőt. Több mint 3000 kapszulát gyűjtöttek a közösségi médiában és a helyi közösségben tett cselekvési felhívás útján. A Superegg lehetővé teszi a néző számára, hogy megismerje a hulladékot, és ösztönözze az újrahasznosítási szokásokat.

Ínyenc Étel Ajándék Szett

Saintly Flavours

Ínyenc Étel Ajándék Szett A Saintly Flavours egy ínyenc étel-ajándék szett, amely a csúcskategóriás üzletek fogyasztóit célozza meg. Az étkezés és az étkezés divatossá válásának tendenciáját követve, a projekt ihletet a katolicizmus Met Gala 2018-as témájának ösztönzése jelenti. Jeremy Bonggu Kang megpróbált egy olyan megjelenést létrehozni, amely megragadja a csúcskategóriás üzletek fogyasztóit, az illusztrációk díszes és hagyományos rézkarc stílusával, hogy ábrázolja a művészet gazdag hagyományát és a magas színvonalú ételek készítését a katolikus kolostorokban.

A Nyilvános Művészeti Tér

Dachuan Lane Art Installation

A Nyilvános Művészeti Tér A Chengdu Dachuan sáv, a Jinjiang folyó nyugati partja egy történelmi utca, amely összeköti a Chengdu East Gate City falának romjait. A projekt során a történelem Dachuan Lane boltívét az eredeti utcán a régi módon újjáépítették, és ennek az utcának a történetét az utcai művészeti installáció mesélte. A művészeti installáció beavatkozása egyfajta média a történetek folytatására és továbbítására. Nemcsak reprodukálja a lebontott történelmi utcák és sávok nyomait, hanem bizonyos hőmérsékletet biztosít a városi emlékek számára az új utcák és sávok számára.

A Vizuális Kommunikáció

Plates

A Vizuális Kommunikáció A nagykereskedelmi üzlet különféle osztályainak bemutatására a Didyk Pictures azzal az ötlettel állt elő, hogy több tányérként mutassa be őket, különféle hardver tárgyakkal együtt, amelyeket éttermi módon szolgálnak fel. A fehér háttér és a fehér edények hangsúlyozzák a kiszolgált tárgyakat, és megkönnyítik az üzletek látogatói számára egy bizonyos osztály megtalálását. A képeket 6x3 méteres hirdetőtáblákon és plakátokon is felhasználták Észtország egész tömegközlekedésében. A fehér háttér és az egyszerű összetétel lehetővé teszi, hogy ezt a hirdetési üzenetet az autóval elhaladó személy is érzékelje.

A Szobrászat

Iceberg

A Szobrászat A jéghegyek belső szobrok. A hegyek összekapcsolásával lehetséges hegység, üvegből készült mentális tájak építése. Az újrahasznosított üvegtárgyak felülete egyedi. Így minden tárgy egyedi karakterrel, lélekkel rendelkezik. A szobrok kézzel készített, aláírt és számozott Finnországban. A jéghegy szobrok mögött álló fő filozófia az éghajlatváltozás tükrözése. Ezért az anyag újrahasznosított üveg.

Watch App

TTMM for Pebble

Watch App A TTMM egy 130 Watchface kollekció, amely a Pebble 2 okosóra számára készült. Az egyes modellek az időt és a dátumot, a hét napját, a lépéseket, az aktivitási időt, a távolságot, a hőmérsékletet és az akkumulátor vagy a Bluetooth állapotát mutatják. A felhasználó testreszabhatja az információ típusát, és rázás után további adatokat láthat. A TTMM karóra egyszerű, minimális, esztétikus. Ez egy számjegy és absztrakt info-grafika kombinációja, amely tökéletes a robotkorszak számára.