Design magazin
Design magazin
A Kínai Étterem

Pekin Kaku

A Kínai Étterem A Pekin-kaku étterem új felújítása a pekingi stílusú étterem stílusos újraértelmezését kínálja, visszautasítva a hagyományos, bőségesen díszítő mintákat egy egyszerűbb építészet felé. A mennyezetet egy vörös-aurora képezi, amely 80 méter hosszú függönyökből készült, míg a falakat hagyományos sötét sanghaji téglakezeléssel kezelik. Az évezredes kínai örökség kulturális elemeit, ideértve a terrakotta harcosokat, a vörös mezei nyúlot és a kínai kerámiát is kiemelték egy minimalista kiállításon, amely a díszítő elemek kontrasztos megközelítését kínálja.

A Japán Étterem

Moritomi

A Japán Étterem A japán ételeket kínáló Moritomi étterem áthelyezése a világörökség mellett, a Himeji kastély feltárja a lényegesség, a forma és a hagyományos építészetbeli értelmezés kapcsolatát. Az új tér megkísérli reprodukálni a várkő-erődítmény mintázatát különféle anyagokból, ideértve a durva és csiszolt köveket, a fekete oxiddal bevont acélt és a tatami szőnyegeket. A kis gyantával bevont kavicsokból készült padló a kastély várát ábrázolja. Két szín, fehér és fekete, mint a víz kifelé áramlik, és áthaladva a fa rácsokkal díszített bejárati ajtón keresztül a fogadóterembe.

A Családi Rezidencia

Sleeve House

A Családi Rezidencia Ezt az igazán egyedülálló otthont Adam Dayem, híres építész és tudós tervezte, és a közelmúltban második helyezést ért el az Egyesült Államok Év amerikai Építészete versenyén. A 3-BR / 2,5-fürdő ház nyitott, gördülő réteken helyezkedik el, olyan környezetben, amely magánéletét, valamint drámai völgy- és hegyi kilátást nyújt. Akár titokzatos, mint ez gyakorlatilag, a szerkezetet vázlatosan úgy alakították ki, mint két keresztező hüvelyszerű kötet. A fenntartható eredetű szenes fa homlokzat durva, viharvert textúrát ad a háznak, a Hudson-völgy régi pajtainak kortárs újraértelmezése.

A Művészeti Tér

Surely

A Művészeti Tér Ez egy művészeti, alkalmi és kiskereskedelmi egység, amelyek egyetlen térben egyesülnek. Mivel az építészet egy ország által működtetett ruhanemű horog mellékgyár. Az egész épület megőrzi a fal foltos textúráját, mivel a tér rétegelt textúrája eltérő kontrasztot teremt a külsővel, és űrélményt is teremt. Távolítson el túl sok kemény díszítést, és használjon valamilyen puha dekorációt a kijelzőn, amely pihentető érzést keltett. A teremtés és a korai szakasz közötti kontraszt rugalmasabb az űr fenntartható fejlődéséhez a jövőben.

Értékesítési Központ

Shuimolanting

Értékesítési Központ A jelen eset kínai stílusa a sötét kávévörös őrölt kőből és a padlóablak természetes megvilágításának üres részéből áll, ellentétben állva a fény és árnyék, a virtuális és az igazi között. A virtuális és alumínium rácsok, a réz art lótusz levéldarabok a vízparton és a kínai karakterszerkezet telepítésének művészete a pihenőhelyen a "tinta orchidea bíróság" pontja. ügy. Különösen az új himlő anyagok használata, a szokásos kiemelés rendkívüli, de ötletesen csökkenti a felület költségeit.

Fürdőszoba Bemutatóterem

Agape

Fürdőszoba Bemutatóterem A szokásos kiállítási helytől való megkülönböztetés érdekében ezt a teret háttérként definiáljuk, amely hangsúlyozhatja az árucikk szépségét. Ezzel a meghatározással egy olyan időszintet akarunk létrehozni, amelyben az áru spontán fényt adhat magának. Ezenkívül létrehozunk egy időtengelyt az egyes termékek bemutatására, amelyek ebben a térben különböző időpontokból készültek.