Design magazin
Design magazin
Könyvesbolt, Bevásárlóközpont

Jiuwu Culture City , Shenyang

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont A Jato Design feladata egy hagyományos könyvesbolt átalakítása dinamikus, többcélú felhasználású helyiséggé - hogy ne csak bevásárlóközpont legyen, hanem kulturális csomópont a könyv ihlette eseményekhez és egyebekhez. A középső fű a „hős” hely, ahol a látogatók drámai tervekkel kiegészített, világosabb árnyalatú fűrészáru-környezetbe költöznek. Lámpásszerű kókuszok lógnak a mennyezetről, míg a lépcsők közösségi terekként szolgálnak, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy a lépcsőn ülve elhúzódjanak és olvassanak.

A Szálloda Belsőépítészete

Stories Container

A Szálloda Belsőépítészete A konténer szállít rakományokat helyekre. A szálloda pihenőhelyet kínál az utazók számára. Van egy közös átmeneti pihenőhely. Ezért használja a "konténer" fogalmát a szállodaként. A szálloda nemcsak pihenőhely, hanem személyiségtér is. Minden szobának megvan a maga kifejezése és személyisége. Ezért hozzon létre nyolc különféle lakosztályt az alábbiak szerint: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey és Ballerina. A Stable House nem csak pihenőhely, hanem ellátóállomás a lelked számára.

Az Irodai Belsőépítészet

Yuli Design Studio

Az Irodai Belsőépítészet Az utcákon mindig túl sok rendetlen táblák vannak függőleges, vízszintes és oldalirányban, amelyek blokkolják az igazi építészeti arculatot. Ez arra készteti a figyelmet, hogy hogyan lehet újradefiniálni a táblákat az ilyen kültéri dekorációs cikkek hatásainak javítása és korszerűsítése érdekében. A belsőépítészet célja az előző elrendezés bontása. Bemutatják a természetes világítást. A padlást emelt terület építi. A lépcsők helyét megváltoztatják. A lépcső megváltoztatása csökkenti a függőleges mozgások idejét. Ez új lehetőséget teremt a régi korlátokon kívül.

Fodrász

Taipei Eros

Fodrász A fodrászszalonok a fekete, a fehér és a szürke szín geometriáján alapulnak. A hajvágás gesztusai a szobrászati lények tömegesé tételéhez fordulnak. A háromszög alakú motívum formázza a funkcionális kockákat és síkokat a mennyezetről a padlóig a rakás, vágás és varrás hatására. Az elválasztó vonalakba ágyazott fénysávok hozzájárulnak számos világítószíjhoz, amelyek kiegészítő világításként szolgálnak, miközben megoldják a leengedett mennyezet állapotát. Ezek kiterjednek és kanyarodnak a nagy tükör visszatükröződésével, szabadon mozogva a síkok és a háromdimenziós dimenzió között.

A Magánkert

Ryad

A Magánkert A kihívás egy régi vidéki ház korszerűsítése volt, amely béke és csend birodalmává vált, és átfogóan működik mind az építészeti, mind a táji területeken. A homlokzat felújításra került, a padlóburkolatoknál megmunkálási munkákat végeztek, valamint a medencét és a tartófalakat építették, új kovácsműhelyeket hozva létre az árkádokra, a falakra és a kerítésekre. A kertészettel, az öntözéssel és a tározóval, valamint a villámokkal, a bútorokkal és a kiegészítőkkel szintén átfogó módon foglalkoztak.

Kávézó És Étterem

Roble

Kávézó És Étterem A formatervezés ötletét az amerikai steak és a dohányfürdők vették át, és az első fázisban részt vevő kutatócsoport eredményeként a kutatócsoport úgy döntött, hogy sötét színű - például fekete és zöld - fa és bőr, valamint az arany és a rózsa felhasználását használja fel. az aranyat meleg és könnyű luxusvilágítással vitték el. A formatervezés jellemzői: 6 nagy függő csillár, amelyek 1200 kézzel készített eloxált acélból készülnek. Csakúgy, mint a 9 méteres bárpult, amelyet egy 275 centiméteres esernyő borít, amely gyönyörű és különféle palackokból áll, támogatás nélkül takarja el a bárpultot.