Design magazin
Design magazin
Lakóház

Slabs House

Lakóház A Slab House-t úgy tervezték, hogy egymáshoz hasonlítsa az építőanyagokat, kombinálva a fa, a beton és az acél. A kialakítás egyszerre hiper-modern, mégis diszkrét. A hatalmas ablakok azonnali fókuszpont, de betonozott táblákkal védve vannak az időjárástól és az utcától. Az ingatlan kertjei nagymértékben jellemzőek, mind a földszinten, mind az első emeleten, lehetővé téve a lakosoknak, hogy a természettel kapcsolatban álljanak, amikor kapcsolatba lépnek az ingatlanral, és egyedi áramlást hoznak létre, amikor a bejárat elől mozog a nappali területeken.

Ház

VH Green

Ház A ház síkban és sztereoszkóposan egyaránt zöld színű, amely jó környezetet teremt mind a lakosok, mind a város számára. A napos ázsiai régióban a Breeze Soleil ennek a zöldnek a felhasználása nagyon hatékony gondolkodási mód. Nem csak a napernyő árnyékolása a nyáron, hanem a magánélet védelme, az utcai zaj elkerülése és az automatikus öntözés hatása is.

A Templom

Mary Help of Christian Church

A Templom Tekintettel a katolikus közösség kibővítésére és a turisták számának növekedésére a Suratthani-ban lévő Samui-szigeten. A keresztény egyház külső Mária segítségét imádkozó kezek, sarokszárnyak és a Szentlélek sugarai kombinált formájában tervezték. Belső tér, biztonság, mint az anyaméhben. A hosszú és keskeny könnyű üreg és egy nagy, könnyű hőszigetelő beton szárny segítségével építették fel az árnyékot, amely idővel változik, de megőrzi a belső kényelmet. Minimalizálja a szimbolikus dekorációt és a természetes anyag felhasználását, mint alázatos nyugalmat imádkozva.

Lakóház

Abstract House

Lakóház A rezidencia korszerű esztétikát alkalmaz, miközben megőrzi a központi udvart, amely a házépítésben a hagyományos Kuvaiti gyakorlatot idézi elő. Itt a tartózkodási hely megengedi, hogy mind a múlt, mind a jelen felismerhető legyen, összecsapás nélkül. A fő ajtó lépcsőin lévő víz funkció kifelé söpör, a padlótól a mennyezetig érő üveg nyitottabbá teszi a tereket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén menjenek a külső és a belső, a múlt és a jelen között.

Étterem

Chuans Kitchen II

Étterem A Chuan's Kitchen II, amely a Sičuan Yingjing fekete cserépét és a metróépítésből származó bányászott talajanyagokat egyaránt médiumként veszi át, egy kísérleti étterem, amely a hagyományos népművészet kortárs kísérletére épül. Az anyagok határán áttörve és a hagyományos népművészet modern formáját feltárva, az Infinity Mind kinyomta a Yingjing fekete kerámia égetése után eldobott tömítéseket, és a Chuan's Kitchen II fő dekorációs elemének felhasználta azokat.

Kávézó

Hunters Roots

Kávézó Válaszul egy modern, tiszta esztétikára adott válaszra, absztrakt formában használt, fából készült gyümölcsládák által ihletett belső terek készültek. A ládák kitöltik a tereket, és magával ragadó, majdnem barlangszerű szobrászati formát hoznak létre, ugyanakkor az egyszerű és egyenes geometriai alakzatokból készül. Az eredmény tiszta és ellenőrzött térbeli élmény. Az okos kialakítás maximalizálja a korlátozott helyet is, mivel a praktikus berendezéseket dekoratív elemekké alakítja. A világítás, a szekrények és a polcok hozzájárulnak a tervezési koncepcióhoz és a szobrászati megjelenéshez.