Design magazin
Design magazin
Naptár

calendar 2013 “Waterwheel”

Naptár A Vízkerék egy háromdimenziós naptár, amely hat evezőből készül, amelyek vízkerék alakban vannak összeállítva. Forgassa el egyedi, önálló naptárát az asztalához, mintha egy vízkereket használna havonta. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

A Végasztal

TIND End Table

A Végasztal A TIND végasztal egy kicsi, környezetbarát asztal, erős vizuális jelenléttel. Az újrahasznosított acél tetejét vízsugarasra vágják, bonyolult mintával, amely élénk fény- és árnyékmintákat hoz létre. A bambusz lábak alakját az acél tetején található mintázat határozza meg, és a tizennégy láb mindegyike áthalad az acél tetején, majd egy szintre vágja. A felülről nézve a szénsavas bambusz megállító mintát hoz létre, a perforált acélhoz viszonyítva. A bambusz gyorsan megújuló nyersanyag, mivel a bambusz egy gyorsan növekvő fű, nem pedig fatermék.

A Többfunkciós Szekrény

Shanghai

A Többfunkciós Szekrény „Shanghai” multifunkcionális szekrény. A homlokzati minta és a lakonikus forma „dekoratív falként” funkcionál, és ez lehetővé teszi a szekrény dekoratív alkotóelemként való érzékelését. „All inclusive” rendszer: különféle térfogatú tárolóhelyeket tartalmaz; beépített éjjeliszekrények, amelyek a szekrény homlokzatának részét képezik, és amelyet egy homlokzati nyomással lehet megnyitni és bezárni; 2 beépített éjjeli lámpa, amely az ágy mindkét oldalán rejlik a kiemelkedő hangerő alatt. A szekrény fő része apró, fa alakú darab. 1500 darab kempából és 4500 darab fehérített tölgyből áll.

Játék

Rocking Zebra

Játék A gyermekek imádják ezt a finoman hintázó játékot, míg a kortárs megjelenés, a funky grafika és a természetes fa valódi figyelemfelkeltő a modern otthonban. A tervezési kihívás a klasszikus örökség játék alapvető tulajdonságainak megőrzése volt, miközben fejlett technikákat és moduláris felépítési rendszert használtunk a jövőbeni további állatfajok lehetővé tételéhez minimális alkatrész-változásokkal. A csomagolt terméknek kompaktnak és 10 kg-nál kevesebbnek kellett lennie a közvetlen internetes értékesítési csatornák számára. Az egyedi nyomtatott laminátum használata valódi az első, amely tökéletes szín- és mintázatot eredményez a teljesen karcálló felületen

Az Íróasztali Bútor

Marken Desk

Az Íróasztali Bútor Ennek az elegáns és mégis erős íróasztalnak a vizuálisan könnyű érzése visszavezet minket a skandináv tervezési iskolába. A lábak kínos alakja, az a mód, ahogy az elejük felé szinte úgy érzik, mint egy nagyszerű üdvözlet gesztusa, nemes ember sziluettjére emlékeztet bennünket azzal, hogy kalapja elkíséri egy hölgyet. Az íróasztal üdvözli, hogy használjuk. A fiókok alakja, mint az íróasztal különálló végtagjai, lógó érzékenységükkel és elülső személyre szabott megjelenésükkel, úgy néz ki a szobában, mint figyelő szem.

Bár Szék

Barcycling Chair

Bár Szék A Barcycling egy sport-tematikus terekre tervezett bár-szék. A kerékpár-nyereg és a kerékpár-pedálnak köszönhetően a bár-szék dinamikájának a figyelmére figyel. Figyelembe véve az ülés csontvázát és az ülés tetejét, kézzel varrott bőrrel borítva. .Ha a poliuretán, a természetes bőr és a kézvarrás lágysága a tartósságot szimbolizálja. Eltérően a szokásos bar széktől, amelyben a lábtámasz helyzetét nem lehet megváltoztatni, a barciklikálás lehetővé teszi, hogy a változó ülések a pedálok különböző helyeken tartásával legyenek. Így hosszabb és kényelmesebbé teszi ezt. ülés.