Design magazin
Design magazin
Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A

Pupil 108

Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A 108-as tanuló: A legolcsóbb Windows 8 konvertálható eszköz az oktatáshoz. Új felület és egy teljesen új tapasztalat a tanulásban. A 108 tanuló a tabletta és a laptop világát egyaránt átváltva váltja fel a kettőt, és javítja az oktatás teljesítményét. A Windows 8 új tanulási lehetőségeket nyit meg, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az érintőképernyő és a számtalan alkalmazás előnyeit. Az Intel® Education Solutions része, a Pupil 108 a világ minden táján a legolcsóbb és legmegfelelőbb megoldás az osztálytermekhez.

Étkezőasztal

Chromosome X

Étkezőasztal Étkezőasztal, amelynek célja nyolc ember ülőhelyének biztosítása, akik nyíl elrendezésben működnek egymással. A teteje egy elvont X, két különféle darabból készült, mély vonallal hangsúlyozva, míg ugyanaz az absztrakt X tükröződik a padlón az alapszerkezettel. A fehér szerkezet három különböző darabból készül, hogy könnyen össze lehessen szerelni és szállítani. Ezenkívül úgy döntött, hogy az alsó rész teak furnér és a fehéres kontrasztja megvilágítja az alsó részt, nagyobb hangsúlyt fektetve a szabálytalan alakú tetejére, ezáltal utalást nyújtva a felhasználók eltérő interakciójára.

Az Optikai Installáció

Opx2

Az Optikai Installáció Az Opx2 egy optikai installáció, amely feltárja a természet és a technológia közötti szimbiotikus kapcsolatot. Olyan kapcsolat, amelyben a minták, az ismétlés és a ritmus leírják a számítási folyamatok természetes formációit és működését is. A létesítmények kizárólagos geometriája, pillanatnyi átlátszatlansága és / vagy sűrűsége hasonlóak a kukoricamező általi vezetés jelenségéhez vagy a technológiában magyarázhatók, miközben a bináris kódot vizsgálják. Az Opx2 összetett geometriát épít és megkérdőjelezi a térfogat és a tér érzékelését.

Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A

Unite 401

Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A Unite 401: A tökéletes duó az oktatáshoz. Beszéljünk a csapatmunkáról. Hihetetlenül sokoldalú, két az egyben kialakításával az Unite 401 ideális tanuló eszköz az együttműködésen alapuló tanulási környezetekhez. A táblagép és a notebook kombinációja biztosítja a legerősebb mobil megoldást az oktatás számára, amelyet az mgseries biztonságos kialakítás ösztönöz a legokosabb áron.

Az Irodai Kis Méretű

Conceptual Minimalism

Az Irodai Kis Méretű A belsőépítészet esztétikai, mégis nem funkcionális minimalizmusra van csíkkal díszítve. A nyitott alapterületet tiszta vonalak, nagy üvegezésű nyílások hangsúlyozzák, amelyek rengeteg természetes nappali fényt engednek be, lehetővé téve a vonal és a sík alapvető szerkezeti és esztétikai elemeit. A derékszögek hiánya szükségessé tette a tér dinamikusabb nézetének elfogadását, míg a világos színpalettának az anyag- és texturális változatossággal kombinált választása lehetővé teszi a tér és a funkció egységét. A befejezetlen betonfelület megemelkedik a falakhoz, hogy kontrasztot teremtsen a fehér-lágy és a durva-szürke között.

Kert

Tiger Glen Garden

Kert A Tiger Glen Garden egy gondolatkert, amelyet a Johnson Művészeti Múzeum új szárnyába építettek. Egy olyan kínai példabeszéd ihlette, amelyet a Tigris Glennek a Három nevetségesnek hívnak, amelyben három ember legyőzi a szektáris különbségeket, hogy barátság egységét találja. A kertet szűk, japán stílusú karesansui stílusban tervezték, amelyben a természet képét kövekkel rendezték el.