Design magazin
Design magazin
Hangszóró

Black Hole

Hangszóró A fekete intelligens lyuk a modern intelligens technológia alapján lett kialakítva, és egy Bluetooth hordozható hangszóró. Bármelyik mobiltelefonhoz csatlakoztatható, különféle platformokkal, és van egy USB port a külső hordozható tárolóhoz való csatlakozáshoz. A beágyazott fény is használható asztali fényként. A Black Hole vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben.

Projekt neve : Black Hole, A tervezők neve : Arvin Maleki, Ügyfél neve : Futuredge Design Studio.

Black Hole Hangszóró

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.