Design magazin
Design magazin
Hangszóró

Black Hole

Hangszóró A fekete intelligens lyuk a modern intelligens technológia alapján lett kialakítva, és egy Bluetooth hordozható hangszóró. Bármelyik mobiltelefonhoz csatlakoztatható, különféle platformokkal, és van egy USB port a külső hordozható tárolóhoz való csatlakozáshoz. A beágyazott fény is használható asztali fényként. A Black Hole vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben.

Projekt neve : Black Hole, A tervezők neve : Arvin Maleki, Ügyfél neve : Futuredge Design Studio.

Black Hole Hangszóró

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.