Design magazin
Design magazin
Szórakoztató Ház Gyerekeknek

Fun house

Szórakoztató Ház Gyerekeknek Ez az épülettervezés gyerekeknek szól, akik megtanulják és játszanak, és ez egy nagyon szórakoztató ház egy szuper apától. A tervező kombinálta az egészséges anyagokat és a biztonsági formákat, hogy csodálatos és érdekes helyet kapjon. Megkíséreltek kényelmes és meleg játszóházat készíteni, és fokozzák a szülő-gyermek kapcsolatot. Az ügyfél azt mondta a tervezőnek, hogy 3 célt valósítson meg, amelyek a következők voltak: (1) természetes és biztonsági anyagok, (2) boldoggá teszik a gyermekeket és a szülőket, és (3) elegendő tárhelyet biztosítanak. A tervező egy egyszerű és egyértelmű módszert talált a cél elérésére, mely otthont jelent, amely a gyermekek térének kezdete.

Projekt neve : Fun house, A tervezők neve : Jianhe Wu, Ügyfél neve : TYarchistudio.

Fun house Szórakoztató Ház Gyerekeknek

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.