Design magazin
Design magazin
Szórakoztató Ház Gyerekeknek

Fun house

Szórakoztató Ház Gyerekeknek Ez az épülettervezés gyerekeknek szól, akik megtanulják és játszanak, és ez egy nagyon szórakoztató ház egy szuper apától. A tervező kombinálta az egészséges anyagokat és a biztonsági formákat, hogy csodálatos és érdekes helyet kapjon. Megkíséreltek kényelmes és meleg játszóházat készíteni, és fokozzák a szülő-gyermek kapcsolatot. Az ügyfél azt mondta a tervezőnek, hogy 3 célt valósítson meg, amelyek a következők voltak: (1) természetes és biztonsági anyagok, (2) boldoggá teszik a gyermekeket és a szülőket, és (3) elegendő tárhelyet biztosítanak. A tervező egy egyszerű és egyértelmű módszert talált a cél elérésére, mely otthont jelent, amely a gyermekek térének kezdete.

Projekt neve : Fun house, A tervezők neve : Jianhe Wu, Ügyfél neve : TYarchistudio.

Fun house Szórakoztató Ház Gyerekeknek

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.