Design magazin
Design magazin
Belső Ház

Spirit concentration

Belső Ház Mi a hely egy háznak? A tervező úgy véli, hogy a formatervezés a tulajdonos követelményeiből származik, és a lelket az űrbe hozza. Ezért a tervező a kedves pár navigálta a tér célját. Mindkét tulajdonos imádja az anyagokat és a design megoldást a japán kultúrához viszonyítva. Az emlékek gondolatai közötti ábrázolásához úgy döntöttek, hogy különféle fa textúrákat használnak lélekház létrehozására. Következésképpen ennek az ideális háznak a 3 konszenzusos célját kitűzték, amelyek: (1) nyugalmi légkör, (2) rugalmas és elbűvölő nyilvános terek, és (3) kényelmes és láthatatlan magánterek.

Projekt neve : Spirit concentration, A tervezők neve : Jianhe Wu, Ügyfél neve : TYarchistudio.

Spirit concentration Belső Ház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.