Design magazin
Design magazin
Belső Ház

Spirit concentration

Belső Ház Mi a hely egy háznak? A tervező úgy véli, hogy a formatervezés a tulajdonos követelményeiből származik, és a lelket az űrbe hozza. Ezért a tervező a kedves pár navigálta a tér célját. Mindkét tulajdonos imádja az anyagokat és a design megoldást a japán kultúrához viszonyítva. Az emlékek gondolatai közötti ábrázolásához úgy döntöttek, hogy különféle fa textúrákat használnak lélekház létrehozására. Következésképpen ennek az ideális háznak a 3 konszenzusos célját kitűzték, amelyek: (1) nyugalmi légkör, (2) rugalmas és elbűvölő nyilvános terek, és (3) kényelmes és láthatatlan magánterek.

Projekt neve : Spirit concentration, A tervezők neve : Tienyu Wu, Ügyfél neve : TYarchistudio.

Spirit concentration Belső Ház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.