Design magazin
Design magazin
Lakóépület

Shkrub

Lakóépület A Shkrub ház szerelemből és szerelemből tűnt fel - szerető pár, három gyerekkel. A ház DNS-e tartalmazza a strukturáló esztétikai alapelveket, amelyek inspirációt találnak az ukrán történelemben és kultúrában, japán bölcsesség ihlette. A föld eleme mint anyag a ház szerkezeti szempontjain érezhető, például az eredeti nádtető és a gyönyörű és sűrű texturált agyagfalak. A házasságkötés, mint alapítóhely gondolata az otthoni házban érzékelhető, mint egy finom vezető szál.

Az Intelligens Aroma Diffúzor

Theunique

Az Intelligens Aroma Diffúzor Az agarfa ritka és drága. Aroma csak égetés vagy extrahálás útján nyerhető, beltéri felhasználás és kevés felhasználó számára biztosítható. E korlátozások megszüntetése érdekében egy intelligens aroma-diffúzor és természetes kézzel készített agarwood tabletta jön létre 3 éves erőfeszítések után, több mint 60 mintával, 10 prototípussal és 200 kísérlettel. Bemutatja egy új lehetséges üzleti modellt és kontextust használva az agarwood ipar számára. A felhasználók egyszerűen behelyezhetik a diffúzort egy autóba, testreszabhatják az időt, a sűrűséget és az aromák sokféleségét, és élvezhetik a magával ragadó aromaterápiát, bárhová is megy, és bármikor is vezet.

A Légkondicionáló

Midea Sensia HW

A Légkondicionáló A Midea Sensia elősegíti az életminőséget és egy innovatív módszert a díszítés tárgyának kitárolására. A légáramlás hatékonysága és a csend mellett az innovatív érintőképernyőt is bemutatja, amely hozzáférést biztosít a funkciókhoz, a villám színeihez és intenzitásához. Az anti-stressz folyamatot elősegítő színterápia, az innovatív termékek mindkét irányban történő trendje, a jólét és az esztétika szempontjából. A különféle esztétikák mellett formái az otthoni belső terekkel egyaránt ötvözik az eleganciát és a stílust, és a házat közvetett fény hatására értékelik.

Asztal

Duoo

Asztal A Duoo íróasztal a vágy, hogy kifejezzék a karaktert a formák minimalizmusán keresztül. Vékony vízszintes vonalai és szögletes fém lábai erőteljes vizuális képet hoznak létre. A felső polc lehetővé teszi levélpapír elhelyezését, hogy munka közben ne zavarja. Az eszközök csatlakoztatására szolgáló rejtett tálca tiszta esztétikát tart fenn. A természetes furnérból készült asztallap melegíti a természetes fa textúráját. Az íróasztal kifogástalan egyensúlyt tart fenn a harmonikusan megválasztott anyagoknak, a funkcionalitásnak és a praktikának, valamint a szabályos és szigorú formák esztétikájának köszönhetően.

A Házi Tésztagép

Hidro Mamma Mia

A Házi Tésztagép A Hidro Mama Mia társadalmi-kulturális mentőprogram az olasz gasztronómia révén. Rendkívül könnyen használható, könnyű és kompakt, könnyen tárolható és szállítható. Ez lehetővé teszi a biztonságos, magas termelékenységet, kellemes főzési élményt biztosítva a családnak a mindennapi életben és a barátok kölcsönhatásában. A motor teljesen integrálva van a sebességváltókészletbe, erőt, robusztust és biztonságos felhasználást kínálva, könnyű tisztítást és támogatást nyújtva. Vágja a különböző vastagságú tésztákat, és különféle ételeket készíthet: tésztát, tésztát, lasagnát, kenyeret, cukrászsüteményt, pizzát és így tovább.

Hiperkocsi

Brescia Hommage

Hiperkocsi A digitális technológia csúcstechnológiájának, az érintőképernyő síkjának és az ésszerű, egy térfogatú járműveknek idején a Brescia Hommage projekt egy régi iskola kétüléses hiperkocsi tervezési tanulmánya, amelyet ünnepségként láttak el egy korszakban, ahol az elegáns egyszerűség, a nagy tapintású anyagszerűség, a nyers erő, a tiszta szépség és az ember és a gép közötti közvetlen kapcsolat volt a játék szabálya. Abban az időben, amikor a bátor és ötletes emberek, mint például Ettore Bugatti, olyan mobil eszközöket készítettek, amelyek lenyűgözték a világot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.