Design magazin
Design magazin
A Mobil Alkalmazás

DeafUP

A Mobil Alkalmazás A DeafUP kiemeli az oktatás és a szakmai tapasztalat fontosságát a siket közösség számára Kelet-Európában. Olyan környezetet teremtenek, ahol hallásszakértők és siket hallgatók találkozhatnak és együttműködhetnek. Az együttmûködés természetes módja annak, hogy felhatalmazza és motiválja a siket embereket aktívabbá válni, tehetségeik növelésére, új készségek elsajátítására és a változás megteremtésére.

A Kézitáskák

Qwerty Elemental

A Kézitáskák Csakúgy, mint az írógépek tervezési evolúciója megmutatja az átalakulást egy rendkívül összetett vizuális alapról a tiszta, bélelt, egyszerű geometriai formára, a Qwerty-elementál is az erő, a szimmetria és az egyszerűség megtestesítője. A különféle kézművesek által készített konstruktív acél alkatrészek a termék megkülönböztető vizuális jellemzői, amelyek építészeti megjelenést kölcsönöznek a táskának. A táska alapvető sajátossága két írógépkulcs, amelyeket saját tervezésű és a tervező összeszerel.

Női Ruha Kollekció

Macaroni Club

Női Ruha Kollekció A kollekció, a Macaroni Club, a 18. század közepétől származó makaróni ihlette, összekapcsolva őket a mai logóval függő emberekkel. A makaróni volt a kifejezés azoknak a férfiaknak, akik meghaladták a londoni szokásos divathatárokat. A 18. századi logó mánia voltak. Ez a kollekció célja, hogy megmutassa a logó hatalmát a múlttól napjainkig, és önmagában márkaként alkotja a Macaroni Clubot. A formatervezési részletek az 1770-es makaróni jelmezekből és a jelenlegi divat trendből származnak, extrém volumen és hosszúság mellett.

A Webhely

Tailor Made Fragrance

A Webhely A Tailor Made Fragrance egy olasz cég tapasztalatából származik, amely az illat-, bőrápolási, színes kozmetikai és otthoni illatszerek elsődleges csomagolásainak fejlesztésére és gyártására szakosodott. A Webgriffe szerepe az ügyfelek üzleti stratégiájának támogatása volt, a márkatudatosságot elősegítő megoldás kidolgozása révén, és az új üzleti egység elindítása arra összpontosított, hogy a felhasználók készítsenek egyedi és teljesen testreszabott parfümöt, ami az ipari növekedés széles körű folyamatának és a B2B kínálat szegmentálása.

A Levegőminőség-Ellenőrzés

Midea Sensia AQC

A Levegőminőség-Ellenőrzés A Midea Sensia AQC egy intelligens hibrid, amely az otthoni belső kialakítást elegáns és stílusos módon ötvözi. Ez a funkciók révén humanizált technológiát és innovációt hoz létre, szabályozva a hőmérsékletet és a levegő minőségének tisztítását világítással és vázzal a szoba dekorációjához. A jólét olyan érzékelő technológián keresztül érkezik, amely képes megoldani a környezetet, és stabilnak tartja a helyi hőmérsékletet és páratartalmat, a MideaApp előző beállításai szerint.

Az Autonóm Mobil Robot

Pharmy

Az Autonóm Mobil Robot Autonóm navigációs robot a kórház logisztikájához. Ez egy termék-szolgáltatás rendszer, amely biztonságos, hatékony kiszállítást hajt végre, csökkentve az egészségügyi szakember esélyét arra, hogy megbetegedjen, megfékezze a pandémiás betegségeket a kórházi személyzet és a betegek között (COVID-19 vagy H1N1). A kialakítás könnyű hozzáférést és biztonságot nyújt a kórházi szállítások kezeléséhez, a felhasználóbarát technológián keresztül a felhasználó egyszerű interakciója révén. A robot egységek képesek autonóm módon belépni a beltéri környezetbe, és szinkronizált áramlást mutatnak hasonló egységekkel, képesek robotok csoportos együttműködésére.