Design magazin
Design magazin
A Lélegzetelállító Játék

P Y Lung

A Lélegzetelállító Játék Játékszerű eszköz, minden korosztály számára, így mindenki részesül a rendszeres légzés-edzésből, amely fokozza a tüdőkapacitást azáltal, hogy fújja a labdát, hogy áthaladjon a különböző ellenőrző pontok nyomvonalain, a légzés belélegzésének és kilégzésének szabályozása érdekében. A sávok különféle modulokba kerülnek, rugalmasak és cserélhetők. A légzéskészítőben tervezett mágneses mechanizmus szerkezete, amely beállítja az ember légzési állapotát.

Bútorkészlet

ChuangHua Tracery

Bútorkészlet A ChuangHua Tracery otthoni dekorációhoz, kereskedelmi helyiséghez, szállodához vagy stúdióhoz illeszkedik, amelynek lényegét a ChuangHua, a kínai ablakrácsok mintája ihlette. Lemezhajlítási technológiával és élénk vöröses színű porfestékkel, tiszta fehér színű bevonattal, amely megvilágította ünnepi kinézetét, megszabadítva őket a kemény, hideg és nehéz fém képétől. Esztétikailag egyszerű, tiszta és ügyes szerkezeti alakja, amelynek célja, hogy amikor a fény áthalad a lézervágó mintán, az árnyék a környező falra és a padlóra kinyúlik, amely a szépség pillantását mutatja.

Az Oktatási Játék

GrowForest

Az Oktatási Játék Segít a gyermekeknek a szárazföldi élet fenntartható fejlődési céljainak megértésében, az erdészet védelmében, megőrzésében és helyreállításában. A fák modellje megegyezik a tajvani akác, füstölő cédrus, Tochigi, tajvani fenyő, kámfor és az ázsiai fenyő fajtaival. Meleg tapintású fa textúra, az egyes fafajok egyedi illata és a különféle fafajok magassági terepe. Egy illusztrált mesekönyv segít a gyermekek mély gyökérzetében az erdővédelem fogalmában, megismerve a tajvani fafajok közötti különbségeket, és összehozva a természetvédő erdők fogalmát a képkönyvvel.

A Fenntarthatóság Bőröndje

Rhita

A Fenntarthatóság Bőröndje Összeszerelés és szétszerelés a fenntarthatóság érdekében. A tervezett innovatív csuklós szerkezettel az alkatrészek 70% -a csökkent, nincs ragasztó vagy szegecs a rögzítéshez, nincs belső varrás varrva, ami megkönnyíti a javítást, és a teher mennyiségének 33% -át lecsökkentette, végül kiterjesztette a bőröndöt életciklus. Minden alkatrészt meg lehet vásárolni külön-külön, saját bőrönd testreszabásához vagy alkatrészek cseréjéhez; nincs szükség bőrönd visszaváltására a javítóközpontba, időt takarít meg és csökkenti a szállítás szénlábnyomát.

Kültéri Fém Szék

Tomeo

Kültéri Fém Szék A 60-as években a látnoki tervezők kidolgozták az első műanyag bútorokat. A tervezők tehetsége az anyag sokoldalúságával párosulva vezette nélkülözhetetlenségét. Mind a tervezők, mind a fogyasztók rabja lett ennek. Ma ismerjük annak környezeti veszélyeit. Az étterem terasza továbbra is tele van műanyag székekkel. Ennek oka az, hogy a piac kevés alternatívát kínál. A formavilág ritkán lakik az acélbútorok gyártói között, sőt néha újra közzéteszik a 19. század végi mintákat… Itt jön létre Tomeo: egy modern, könnyű és egymásra rakható acélszék.

A Lámpás Telepítése

Linear Flora

A Lámpás Telepítése A lineáris növényt a Bougainvillea, a Pingtung megye virágának „három” száma ihlette. A mű alulról nézve látható három bougainvillea szirmokon kívül a variációk és a háromszoros is különféle aspektusokban észlelhetők. A tajvani lámpafesztivál 30. évfordulója alkalmából Ray Teng Pai világítótes művészt felkérték a Pingtung megye kulturális ügyek osztálya, hogy hozzon létre egy nem szokatlan lámpást, az egyedi forma és a technológia kombinációját, és üzenetet küldjön a fesztivál örökségének átalakításáról. és összekapcsoljuk a jövővel.