Design magazin
Design magazin
Az Eszpresszó Gép

Lavazza Tiny

Az Eszpresszó Gép Egy kicsi, barátságos eszpresszógép autentikus olasz kávéélményt hoz otthonába. A formatervezés örömteli mediterrán stílusú - alapvető formális építőelemekből áll -, amelyek a színeket ünneplik, és a Lavazza tervezési nyelvét alkalmazzák a felületben és a részletekben. A fő héj egy darabból készül, puha, de pontosan ellenőrzött felülettel. A középső címer vizuális felépítést ad, és az elülső minta megismétli a Lavazza termékekben gyakran előforduló vízszintes témát.

Kanapé

Gloria

Kanapé A formatervezés nemcsak külső forma, hanem egy tárgy belső felépítésének, ergonómiájának és lényegének kutatása is. Ebben az esetben az alak nagyon erős alkotóelem, és a termék vágása adja meg a termék jellegzetességét. A Gloria előnye abban rejlik, hogy 100% -ban testreszabható, különféle elemeket, anyagokat és dekorokat ad hozzá. A nagy különlegesség az összes extra elem, amelyet a mágnesekkel a szerkezeten lehet hozzáadni, és a termék százai különböző formákat ad.

Az Üvegváza

Jungle

Az Üvegváza A természet ihlette, a Jungle üveg kollekció célja, hogy olyan tárgyakat hozzon létre, amelyek értéküket megkapják a minőség, a forma és az anyag felhasználásával. Az egyszerű formák a közeg derűsségét tükrözik, ugyanakkor súlytalanok és erősek. A vázákat szájjal fújják és kézzel formálják, aláírják és számozzák. Az üvegkészítési folyamat ritmusa biztosítja, hogy a Jungle Collection minden egyes tárgya egyedi színjátékkal rendelkezik, amely utánozza a hullámok mozgását.

A Váza

Rainforest

A Váza Az esőerdők vázái 3D-s tervezésű formák és a hagyományos skandináv gőzkabin technika keveréke. A kéz alakú darabjai rendkívül vastag üveggel vannak ellátva, súlytalanul lebegő színes fröccsenéssel. A stúdiódekollekciót a természet kontrasztjai és annak harmóniájának ihlette.

Világítás

Thorn

Világítás Yılmaz Dogan elmondta, hogy a természetben a szerves formák növekedése és megkülönböztetése anélkül, hogy megzavarnák azok szerkezetét és kifejeződését véletlenszerűségek révén, és hogy az emberek ösztönösen rokonszenvednek a természetes formákkal, Yılmaz Dogan elmondta, hogy a Thorn tervezése során a növekedést olyan formákkal kívánta tükrözni, amelyek emulálni a természetet anélkül, hogy bármilyen korlátozás lenne a megvilágításban. Thorn, amely ihletet ad a Thorn természetes ágának; egy véletlenszerű struktúrában nő és természetes formájú, megfelel a különböző igényeknek, és jó méretű világítási formaként nincs mérete korlátozva.

Asztal

Patchwork

Asztal Yılmaz Dogan, aki azzal a gondolattal indult, hogy különféle ipari anyagokat lehessen együttesen felhasználni asztali tálcán, azt mondta, hogy az Ön asztalán rugalmasságot tervez, amelyet bármikor módosíthat, hogy alkalmazkodjon a különböző trendekhez. Teljesen törhető kivitelével a Patchwork egy dinamikus kialakítás, amely könnyen adaptálható a különböző terekhez, például étkező- és tárgyalóasztalokhoz.