Design magazin
Design magazin
Az Olajbogyó Tál

Oli

Az Olajbogyó Tál Az OLI-t, egy vizuálisan minimalista objektumot funkciója, azaz a konkrét szükségletből fakadó gödrök elrejtésének gondolata alapján hozták létre. Követte a különféle helyzetek megfigyeléseit, a gödrök csúnyait és az olajbogyó szépségének fokozásának szükségességét. Kettős felhasználású csomagolásként az Oli-t úgy hozták létre, hogy egyszer kinyitotta, hangsúlyozni fogja a meglepetés tényezőjét. A tervezőt az olajbogyó alakja és egyszerűsége ihlette. A porcelán megválasztása maga az anyag értékével és felhasználhatóságával függ össze.

A Többfunkciós Íróasztal

Portable Lap Desk Installation No.1

A Többfunkciós Íróasztal Ezt a hordozható laptop asztali 1. sz. Telepítést úgy tervezték, hogy a felhasználók rugalmas, sokoldalú, fókuszált és rendezett munkaterületet biztosítsanak a felhasználók számára. Az íróasztal rendkívül helytakarékos falra szerelési megoldást tartalmaz, és síkban a falnak tárolandó. A bambuszból készült íróasztal leszerelhető a fali konzolból, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lapokként használhassa otthoni különféle helyeken. Az íróasztal felső részén egy horony található, amelyet telefon vagy tabletta állványként lehet használni a termék felhasználói élményének javítása érdekében.

A Víz- És Szeszespoharak

Primeval Expressions

A Víz- És Szeszespoharak Tojás alakú kristálypoharak lejtős vágással. Egy egyszerű csepp üveges folyadék, egy természetes lencse, amelyet élénk kristálypoharakba foglalnak, amelyek örömmel ringatják kereküket, miközben megőrzik stabilitását az anyagok átgondolt elrendezése révén. Ringatásuk nyugodt és szórakoztató légkört teremt. A szemüveg diszkréten illeszkedik a tenyérhez, ha azt tartják. Szimbiózisban, lágyan tervezett, kézzel készített alátétekkel dióból vagy xilitből - ősi fűrészáruból. Kiegészítve ellipszis alakú dió tálcákkal három vagy tíz pohárhoz és egy ujj-étel tálcához. A tálcák sima ellipszis alakjuk miatt forgathatók.

Szék

Tulpi-seat

Szék A Tulpi-design egy holland formatervező stúdió, amely hangulatos, eredeti és játékos tervezést kínál beltéri és kültéri környezetben, különös tekintettel a köztervezésre. Marco Manders Tulpi-székével nemzetközi elismerést ért el. A szemet gyönyörködtető Tulpi ülés színt kölcsönöz minden környezetnek. Ez a formatervezés, az ergonómia és a fenntarthatóság ideális kombinációja hatalmas szórakozási tényezővel! A Tulpi-ülés automatikusan összecsukódik, amikor az utas feláll, garantálva ezzel a tiszta és száraz ülést a következő felhasználó számára! A 360 fokos forgatással a Tulpi ülés lehetővé teszi a saját nézet kiválasztását!

Városi Világítás

Herno

Városi Világítás A projekt kihívása a városi világítás tervezése a teheráni környezettel összhangban és az állampolgárok számára vonzó. Ezt a fényt az Azadi-torony ihlette: Teherán fő szimbóluma. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy megvilágítsa a környező területet és az embereket meleg fénykibocsátással, és barátságos légkört teremtsen, különböző színekkel.

A Vezeték Nélküli Hangszórók

FiPo

A Vezeték Nélküli Hangszórók A FiPo (a „Fire Power” rövidített formája) figyelemre méltó kivitelével a hang mély behatolására utal a csontsejtekbe, mint a tervezés ihletésére. A cél nagy teljesítményű és minőségi hang előállítása a test csontokba és annak sejtjeibe. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a hangszóró csatlakoztatását mobiltelefonhoz, laptophoz, táblagépekhez és más eszközökhöz Bluetooth-on keresztül. A hangszóró elrendezési szögét az ergonómiai szabványok figyelembe vételével tervezték meg. Sőt, a hangszóró elválasztható üveglapjától, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy újratöltse.