Design magazin
Design magazin
Kés Blokk

a-maze

Kés Blokk Az egy labirintus késblokka kialakításának célja a mentális és a látásérzékeink azonos stimulálása. A kések tárolásának és szervezésének módját egyedülállóan inspirálja a gyermekkori játék, amelyet mindannyian ismerünk. Az esztétika és a funkcionalitás tökéletesen összeolvadva a labirintus céljait szolgálja, és ennél is fontosabb kapcsolatot létesít velünk, amely felhívja a kíváncsiság és a szórakozás érzelmeit. A tiszta formája egy labirintus lehetővé teszi számunkra, hogy élvezze az egyszerűségét, amely kevesebbel sokkal többet tesz. Éppen ezért a labirintus autentikus termékinnovációt eredményez, felejthetetlen felhasználói élménnyel és egyező megjelenéssel.

A Csillár

Bridal Veil

A Csillár Ez a művészet - művészeti tárgy világítással. Tágas szoba komplex profilú mennyezettel, mint gomolyfelhők. A csillár helyet foglal el, simán folyik az elülső falról a mennyezetre. A kristály és a fehér zománc levelek a vékony csövek rugalmas hajlításával összekapcsolva hozzák létre a repülő fátyol képét a világ minden tájáról. A könnyű és arany fényű repülő madarak bősége tágasság és öröm érzetét kelti.

Lámpa

the Light in the Bubble

Lámpa A buborékban levő fény egy modern izzó, a régi izzószál, Edison izzólámpa emlékére. Ez egy plexi lemez belsejébe illesztett led fényforrás, amelyet lézerrel vágnak le és izzó alakú. Az izzó átlátszó, de amikor bekapcsolja a lámpát, láthatja az izzószálat és az izzó alakját. Használható függő lámpaként vagy a hagyományos izzó cseréjéhez.

Felfüggesztés Lámpa

Spin

Felfüggesztés Lámpa A Spin, amelyet Ruben Saldana tervezett, egy függesztett LED-es lámpa akcentus világításhoz. Alapvető vonalai minimalista kifejezése, lekerekített geometria és alakja Spinnek ad gyönyörű és harmonikus megjelenést. A teljes testében alumíniumból készült test könnyítést és állagot biztosít, miközben hűtőbordaként működik. Süllyesztett mennyezeti alapja és ultravékony tenzora a levegőben való lebegőképesség érzetét kelti. Fekete-fehér formában kapható, a Spin tökéletes fényszóró bárba, pultokba, vitrinekbe ...

A Fényszóró

Sky

A Fényszóró Egy könnyű szerelvény, amely úgy tűnik, hogy úszó. Vékony és könnyű tárcsa, néhány centiméterre a mennyezet alá helyezve. Ez a Sky által elért tervezési koncepció. Az ég egy olyan vizuális effektusot hoz létre, amely a lámpatestet úgy tűnik, hogy felfüggeszti a mennyezettől 5 cm-re, ezáltal a személyes és eltérő stílusú fénynek felel meg. Nagy teljesítményének köszönhetően a Sky alkalmas a magas mennyezetből történő megvilágításra. Tiszta és tiszta kialakítása azonban lehetővé teszi, hogy kiváló lehetőségnek számítson bármilyen belső formatervezés megvilágítására, amely minimális érintést kíván továbbítani. Végül a tervezés és a teljesítmény együtt.

Reflektorfény

Thor

Reflektorfény A Thor egy Ruben Saldana által tervezett LED-es reflektorfényszóró, nagyon magas fluxussal (4,700Lm-ig), csak 27W-tól 38W-ig (a modelltől függően) fogyasztva, és optimális hőkezeléssel, csak passzív disszipációt használ. Ez teszi a Thort egyedülálló termékként a piacon. Osztályán belül a Thor kompakt méretei vannak, mivel a meghajtó be van építve a lámpakarba. Tömegközéppontjának stabilitása lehetővé teszi, hogy annyi Thor-t telepítsünk, amennyit csak akarunk, anélkül, hogy a pálya megdöntne. A Thor egy LED-es spotlámpa, amely ideális olyan környezetben, ahol nagy szükség van a fényáramra.