Design magazin
Design magazin
A Webhely

Travel

A Webhely A kialakítás minimalista stílust használt, hogy ne terhelje meg a felhasználói élményt felesleges információkkal. Ugyancsak nagyon nehéz a minimalista stílust alkalmazni az utazási ágazatban, mivel az egyszerű és áttekinthető kialakítás mellett a felhasználónak teljes információkat kell megszereznie utazásáról, és ezt nem könnyű kombinálni.

Projekt neve : Travel , A tervezők neve : Saltanat Tashibayeva, Ügyfél neve : Saltanat Tashibayeva.

Travel  A Webhely

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.