Design magazin
Design magazin
Értékesítési Központ

Ad Jinli

Értékesítési Központ Ez a projekt felújította a városi telek régi épületeit, és új funkcionális küldetést ruház az épületekre, hogy megfeleljenek az új funkcionális követelményeknek. A tervezők arra törekszik, hogy az emberek elfogadják a modern stílust a négyszintű városban, az épület homlokzati átalakításától a belsőépítészetig, hogy biztosítsák a projekt megvalósításának integritását.

Projekt neve : Ad Jinli, A tervezők neve : Weimo Feng, Ügyfél neve : MOD.

Ad Jinli Értékesítési Központ

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.