Design magazin
Design magazin
A Hordozható Hangszóró

Seda

A Hordozható Hangszóró A Seda egy intelligencia alapú funkcionális eszköz. A középen található tolltartó helyszervezõ. A digitális funkciók, például az USB-port és a Bluetooth-kapcsolat, lehetővé teszik, hogy hordozható lejátszóként és hangszóróként otthoni területeken alkalmazkodjanak. A külső testbe beágyazott fényszóró asztali fényként működik. A luxus vonzó megjelenése azt is teszi, hogy a vonzó háztartási cikkek felhasználhatók a belsőépítészetben. Ezenkívül a Seda jobb alapvető tulajdonságai a hely jobb felhasználása.

Projekt neve : Seda, A tervezők neve : Arvin Maleki, Ügyfél neve : Futuredge Design Studio.

Seda A Hordozható Hangszóró

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.