Design magazin
Design magazin
A Nyomtatott Textil

The Withering Flower

A Nyomtatott Textil A száradó virág a virágkép erejének ünnepe. A virág népszerű tárgy, amelyet personifikációként írnak a kínai irodalomban. A virágzó virág népszerűségével ellentétben a lebomló virág képeit gyakran társítják jinx és tabu. A gyűjtemény azt vizsgálja, hogy mi formálja a közösség felfogását arról, hogy mi fenséges és nyomorult. 100 cm-től 200 cm-ig terjedő tüll ruhadarabokba tervezve, szitanyomással áttetsző hálószövetekre, a textiltechnika lehetővé teszi, hogy a nyomatok átlátszatlanok és rugalmasak maradjanak a hálón, így a levegőben lebegő nyomatok megjelenését hozza létre.

Projekt neve : The Withering Flower, A tervezők neve : Tsai Jung Chiang, Ügyfél neve : Angela Chiang.

The Withering Flower A Nyomtatott Textil

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.