Design magazin
Design magazin
A Szobrászat Telepítése

Superegg

A Szobrászat Telepítése A Superegg az egyszer használatos kávékapszulák gyors megszaporodását jelképezi, amely jelképezi az emberi kényelmet és annak környezetre gyakorolt hatását. A föld fölött lebegettnek tűnő, texturált geometriai alakja, ahogyan azt Gabriel Lame matematikus dokumentálta, véletlenszerűen eldobott, tökéletes vonalakba elrendezett kávé-kapszulával van ellátva. A zsigeri élmény minden szögből és távolságból vonzza a nézőt. Több mint 3000 kapszulát gyűjtöttek a közösségi médiában és a helyi közösségben tett cselekvési felhívás útján. A Superegg lehetővé teszi a néző számára, hogy megismerje a hulladékot, és ösztönözze az újrahasznosítási szokásokat.

Projekt neve : Superegg, A tervezők neve : Jaco Roeloffs, Ügyfél neve : Jaco Roeloffs.

Superegg A Szobrászat Telepítése

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.