Design magazin
Design magazin
Hordozható Bluetooth Hangszóró

Black Box

Hordozható Bluetooth Hangszóró Ez egy hordozható Bluetooth hangszóró. Könnyű és kicsi, érzelmi formájú. Megterveztem a Black Box hangszóró formátumát a hullámok alakjának egyszerűsítésével. A sztereó hang hallgatásához két hangszóró van, bal és jobb. Ez a két hangszóró is része a hullámformanak. Az egyik egy pozitív hullám alakja és egy negatív hullám alakja. használatához ez az eszköz párosíthat más elektronikus eszközökhöz, például a mobilhoz és a számítógéphez a Bluetooth kapcsolaton keresztül, és lejátssza a hangot. Ezen kívül megosztja az akkumulátort. Két hangszórót összeszerelve egy fekete doboz jelenik meg az asztalon, amikor nem használja.

Projekt neve : Black Box, A tervezők neve : Elham Mirzapour, Ügyfél neve : Arena Design Studio.

Black Box Hordozható Bluetooth Hangszóró

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.