Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Arch

Gyűrű A tervező inspirációt kap az ívszerkezetek és a szivárvány alakjából. Két motívum - egy boltív alak és egy csepp alak - kombinálódik, hogy egyetlen háromdimenziós formát hozzanak létre. A minimális vonalak és formák ötvözésével, valamint az egyszerű és közismert motívumok felhasználásával az eredmény egy egyszerű és elegáns gyűrű, amely merész és játékossá teszi az energiának és a ritmusnak az áramlására szolgáló teret. Különböző szögekből megváltozik a gyűrű alakja - a csepp alakját az első szögből, az ív alakját az oldalsó szögből, a keresztet a felső szögből tekintik. Ez stimulációt nyújt a viselője számára.

Projekt neve : Arch, A tervezők neve : Yumiko Yoshikawa, Ügyfél neve : Yumiko Yoshikawa.

Arch Gyűrű

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.