Design magazin
Design magazin
A Vegyes Felhasználású Építészet

Shan Shui Plaza

A Vegyes Felhasználású Építészet Xi'an történelmi városában, az üzleti központ és a TaoHuaTan folyó között helyezkedik el. A projekt célja nem csak a múlt és a jelen összekapcsolása, hanem a városi és a természet összekapcsolása is. A Peach virága tavaszi kínai mese ihlette, a projekt paradicsomi élet- és munkahelyet kínál, szoros kapcsolatban állva a természettel. A kínai kultúrában a hegyi víz filozófiája (Shan Shui) lényeges jelentéssel bír az emberi és a természet közötti kapcsolat szempontjából, így a hely vizes tájának kihasználásával a projekt olyan tereket kínál, amelyek tükrözik a város Shan Shui filozófiáját.

Projekt neve : Shan Shui Plaza, A tervezők neve : AART. AT Design, Ügyfél neve : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza A Vegyes Felhasználású Építészet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.