Design magazin
Design magazin
Lépcsőház

U Step

Lépcsőház U A lépcsőház kialakítása két, különböző méretű, négyzet alakú négyzet alakú dobozprofil összekapcsolásával készül. Ilyen módon a lépcső önhordóvá válik, feltéve hogy a méretek nem haladják meg a küszöböt. Ezen darabok előzetes előkészítése biztosítja az összeszerelés kényelmét. Ezen egyenes darabok csomagolása és szállítása szintén jelentősen egyszerűsödik.

Projekt neve : U Step, A tervezők neve : Bora Yıldırım, Ügyfél neve : Bora Yıldırım.

U Step Lépcsőház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.