Design magazin
Design magazin
Szerkezeti Gyűrű

Spatial

Szerkezeti Gyűrű A kialakítás olyan fémvázszerkezetet foglal magában, amelyben a druzy úgy van tartva, hogy mind a kő, mind a fémvázszerkezet hangsúlyt fektessen. A szerkezet meglehetősen nyitott, és gondoskodik arról, hogy a kő legyen a forma csillaga. A druzy és a szerkezetet tartó fémgömbök szabálytalan formája kissé lágyvá teszi a mintát. Merész, éles és hordható.

Projekt neve : Spatial, A tervezők neve : Harsha Ambady, Ügyfél neve : Kaashi Jewels.

Spatial Szerkezeti Gyűrű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.