Design magazin
Design magazin
Karkötő

Phenotype 002

Karkötő A 002 fenotípus karkötő formája a biológiai növekedés digitális szimulációjának eredménye. A kreatív folyamat során alkalmazott algoritmus lehetővé teszi a biológiai szerkezet viselkedésének utánozását, szokatlan szerves formákat hozva létre, és az optimális szerkezet és az anyag őszinteségének köszönhetően zavartalan szépséget ér el. A prototípus 3D nyomtatási technológiával valósul meg. A végső szakaszban az ékszerdarabot kézzel sárgarézből öntik, csiszolják és a részletekre figyelemmel készítik.

Projekt neve : Phenotype 002, A tervezők neve : Maciej Nisztuk, Ügyfél neve : In Silico.

Phenotype 002 Karkötő

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.