Design magazin
Design magazin
Az Üveg

Herbal Drink

Az Üveg Koncepciójuk alapja egy érzelmi elem. A kidolgozott elnevezési és tervezési koncepció az ügyfél érzéseire és érzelmeire irányul, célja, hogy megállítsák az embert közvetlenül a szükséges polc mellett, és arra késztessék, hogy válasszon más márkák sokaságából. Csomagolásuk kifejezi a tervkivonatok hatásait, a színes mintákat, közvetlenül a fehér porcelánpalackra nyomtatva, amelyek virág alakjára hasonlítanak. Vizuálisan hangsúlyozza a természetes termék imázsát.

Projekt neve : Herbal Drink, A tervezők neve : Azadeh Gholizadeh, Ügyfél neve : azadeh graphic design studio.

Herbal Drink Az Üveg

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.