Design magazin
Design magazin
Az Imaterem

Water Mosque

Az Imaterem A helyszín érzékeny megvalósításával az épület a tenger folytatódává válik egy emelt platformon keresztül, amely Imacsarnokként szolgál, és amely végtelenségig terjed. A folyékony képződmények a tenger mozgására utalnak, annak érdekében, hogy a mecset összekapcsolódjon a környezettel. Az épület kiemelkedik, tükrözve funkciójának természetét, és kortárs módon fizikailag megmutatja a közel-keleti építészet filozófiáját. Az eredményül kapott külső megjelenés egyúttal a láthatár látványos kiegészítését és a modern tervezési nyelvvel megvalósított tipológia újbóli felfedezését eredményezi.

Projekt neve : Water Mosque, A tervezők neve : Nikolaos Karintzaidis, Ügyfél neve : Abu Dhabi Saadiyat Island.

Water Mosque Az Imaterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.