Design magazin
Design magazin
A Dvd Doboz

Paths of Light

A Dvd Doboz A Zina Caramelo rövid animációs Paths of Light animációjának legjobb módja annak biztosítása volt, hogy a DVD-nek szép, megfelelő egysége legyen. A csomagolás valójában úgy néz ki, mintha kivették volna az erdőből és öntötték CD-lemez létrehozásához. Kívülről különféle vonalak láthatók, amelyek szinte kis fákként jelennek meg a ház oldalán. A fa külső felület is rendkívül naturalista megjelenést kölcsönöz. A Paths of Light egy szélsőséges frissítés azokhoz az esetekhez képest, amelyeket sokan láttak a 1990-es évek CD-jén, amelyek általában alap műanyagból álltak, és papírcsomaggal megmagyarázták a tartalmat. (Szöveg: JD Munro)

Projekt neve : Paths of Light , A tervezők neve : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Ügyfél neve : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  A Dvd Doboz

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.