Design magazin
Design magazin
Világítótestek

Yazz

Világítótestek A Yazz egy szórakoztató, félig merev huzalból készült világítótestet, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármilyen alakzatba hajlítsa a hangulatát. Mellékelt csatlakozóval is rendelkezik, amely megkönnyíti egynél több egység kombinálását. A Yazz esztétikai szempontból is vonzó, felhasználóbarát és gazdaságos. A koncepció abból a gondolatból származott, hogy minimalizálja a világítást annak legalapvetőbb elemeire, mint a szépség végső kifejezésére, anélkül, hogy elveszíti esztétikai hatású világítását, mivel az ipari minimalizmus önmagában a művészet.

Projekt neve : Yazz, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Világítótestek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.