Design magazin
Design magazin
Kés Blokk

a-maze

Kés Blokk Az egy labirintus késblokka kialakításának célja a mentális és a látásérzékeink azonos stimulálása. A kések tárolásának és szervezésének módját egyedülállóan inspirálja a gyermekkori játék, amelyet mindannyian ismerünk. Az esztétika és a funkcionalitás tökéletesen összeolvadva a labirintus céljait szolgálja, és ennél is fontosabb kapcsolatot létesít velünk, amely felhívja a kíváncsiság és a szórakozás érzelmeit. A tiszta formája egy labirintus lehetővé teszi számunkra, hogy élvezze az egyszerűségét, amely kevesebbel sokkal többet tesz. Éppen ezért a labirintus autentikus termékinnovációt eredményez, felejthetetlen felhasználói élménnyel és egyező megjelenéssel.

Projekt neve : a-maze, A tervezők neve : Prompong Hakk, Ügyfél neve : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Kés Blokk

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.